Opet sam vagala Lanušku uvjerena kako ona sad ekspresno dobija na težini jer je na istoj cicki po 4h, i 12.6. je imala 4030grama (vagana u popodnevnim satima, u bodiju), a danas šok, ima malo manje od 4kg, vagana ujutro nakon kakanja i pišanja i gola.
Danas oj jutra slabije papa, skroz malo, a sad zadnje počne cuclati šakicu i ja joj nudim cicku, ona se igra i povuče dva puta i počne plakati, smirim je i pokušam ponovo, odem s njom u drugu sobu, pjevam joj ili pričam.. Skinula sam je do gola i stavila ju na svoju kožu i opet neće. LD nije u pitanju jer sam se izdojila 50ml prije nego sam joj počela davati tu cicku (cijelu noć se cicka punila pa sam se morala izdojiti toliko da se malo smanji pritisak), inače izdojim oko 30-40.. Sad sam već bila jadna pa sam se krenula izdojiti da joj dam na flašicu da nije gladna, ali je zaspala, a ja iz te cicke nisam mogla izdojiti ni 10ml.. jel moguće da je ona s tim kratkim podojima od 3 minute (snažno vuče) uspjela popapati koliko je njoj dovoljno i da zato plače kad mlijeko krene, i da se zato ja ne mogu izdojiti (inače sam u manje od 5' uspjevala izdojiti po 100ml)?
Ne znam šta da mislim, znam da mi mlijeko ne može nestati i znam da ga ne mogu uvijek sa izdajalicom izvući ali do sad sam mogla.. Jel problem u tome što sam se ujutro previše izdojila? (u 5h)? Jel moguće da je ona stvarno sita jer mi je bljucnula danas 2x a inače ne bljuca? Nije valjda da mi nestaje mlijeka?! Da smanjim podoje na 3h na jednon cicki ipak? Zašto je izgubila na težini kad sve radim kako treba? Sutra vračam vagu frendici. Bolje mi je bez vage.
I znam da se nekom ova pitanja čine trivijalna i glupa ali ja sam stvarno u nedoumici i dilemi, taman kad pomislim da je krenulo negdje opet zapne. Muž cupka iza mene jer mu treba laptop za posao pa gibam, još mi i on tlak diže