-
Samo da javnem da smo i dalje OK. Podoji su česti danju, ali noću su na dva sata sa jednim većim spavanjem od 3 sata. Sretna sam jer nam je noć tako mirna i podoji su tada savršeni, danju su nemirniji. Grčići su još tu i poneka pjenasta ili ekslozvna stolica, ali i divne žute boje sa zrncima kojih ima sada 3-4. Pelene su uvijek prepune i baš sam zadovoljna kako maleni izgleda, već drži čvrsto glavicu i baš je fin bebač. Ne plače mnogo jer se mnogo ne mislim, nego odmah nudim dojku bez obzra na vrijeme i komentare okoline. Po svemu vidim da je beba odlično i neću da se brinem o težini. On je već u prvom mjesecu dobio koliko je mogao dobiti u dva mjeseca. Malo me brine soor, na to stalno mislim jer su mu usta puna mlijeka i zbog toga bijela i ne mogu da procjenim da li je samo od mlijeka. Kada očistim povuče se malo ali opet je bjelkasto. Doktorici sam ovo svaki put pokazivala i ona je svaki put tvrdila da to nije ništa. Nekada osjetim bol u grudima i odmah paranoja. Da li taj bol u grudima traje često ili se s vremena na vrijeme javi?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma