Tablet ne može zamijeniti pravi laptop jos uvijek.
tablet je koristan za surfanje, citanje knjiga, dokumenata, gledanja filmica, slusanja muzike, igranje igrica i sl, i za otipkat post na forumu ili face-u, neki manji mail napisat i tak.
tablet nikako nije zgodan za bilo kakav ozbiljniji rad s dokumentima (bar po meni) - mozda onaj Asusov transformer tablet (10'') za koji ima i tastatura bi mogao posluziti i kao lapop, samo ne znam kako rade sve office aplikacije na Androidu. Mislim da mu je cijena preko 4kkn
Nije mi jasn ovo za fotic i slike - zelis samo prebaciti set fotki za pokazivanje ili bas sve fotke s fotica (i filmice) spremati na tablet? Za ovo drugo obicno nema dovoljno mjesta, umjesto toga trebas eksterni disk, ima i tableta s ugradjenim diskovima ali su skupi.
Tableti inace znaju ionako ostati bez memorije pa im treba dodatna kartica za pohranu podataka i aplikacija - znaci, trebas neki s karticom
Ak neces surfat preko wifi nego preko mobilnog interneta mudro je uzeti tablet s ugradjenim modemom i mjestom za sim karticu
A inace, kolko para tolko muzike. Najbolji su iPad-i ali oni kostaju. Dalje gledaj Samsung, Asus... i mislim da ne bi nista sto nije nesto od ta tri kupila. Ja imam iPad mini i zadovoljna sam, ali za bilo kakav ozbiljan posao imam laptop.
najskuplja stvar na laptopu je ekran, i samo najskuplji modeli imaju stvarno kvalitetan ekran. A razlika izmedju kvalitetnog i nekvalitetnog ekrana je nebo i zemlja, to se ne kuzi dok gledas sliku nego dok radis s njim jer sav posao ovisi o tome kako dobro radi prepoznavanje dodira. Druga stvar je kvaliteta kako je slozen OS (iOS, Android) jer tu mnogi proizvodjaci podbace, samo najveci imaju dovoljno resursa za napraviti setup kak spada...

inace idem na temu o e-book readerima
Odgovori s citatom