Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 85 od 85

Tema: tablet

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene seljanke na temi:D
    pitanje: ukoliko se stavi sim kartica za 3g pristup internetu, zvanje, slanje sms i slično, pretpostavljam da se onda treba plaćati i neka pretplata, kao i na telefonu - jel točno???

i da li postoji tablet odmah sa 3g mrežom, bez da se mora sim kartica stavljati?
    Pa ne moras imati pretplatu. Mozes imati obican broj na bonove. Npr.tele 2 je do nedavno imao odlican internet opcija se zvala smart. Kad zelis aktiviras si 1 giga prometa za 30 kuna i to ti traje mjesec dana a surfanje dok ti se ne zgadi. Ja sam na internetu svaki put kad dojim (to zna i potrajati) i nikad nisam toliko uspjela potrositi. Pogledas malo sve mreze sta nude na bonove. Gledas pod mobilni internet.
    3g mrezu tablet mora podrzavati ali sim karticu moras staviti ti. Kao kad kuppis mobitel pa da telefoniras moras unutra staviti karticu. Jedino sto nemaju svi tableti rupu za sim karticu. Ali svi tableti imaju wi-fi pa se tim nacinom moze na internet tamo gdje postoji ta mogucnost (npr.rijecki korzo)

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tiziana,

hvala ti! jesi možda vidjela onaj tablet na linku koji sam postala?

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jesam i ovako na papiru cini mi se ok. Jedino je pise kakvog kapaciteta je baterija. A za te novce je avion. Cak ima i najnoviji android

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da, ja imam Skype na mom tabletiću, pa normalno komuniciramo. Nikad mi nije palo na pamet da mi tablet bude telefon. A besplatni internet ima posvuda. A mobitel imam (sa flat tarifom), pa mi ne trebaju dva moba . Takvi su moji prioriteti, nisu nam svima isti.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam sumljiva prema ovima bez ikakvog naziva/marke...
    ja trenutno pikiram prestigio pmp5588, u technomarketu za 900kn, razgrabio se odma pa cekam da mi jave jel stizu opet. a na plakatima reklamiraju prestigio8.0 hd za istu lovu pa cu sad vidjeti gdje ga ima

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma sumnjiva sam i ja, ali za te pare - nemam pojma, uvijek mogu dati negativnu ocjenu selleru, ako je uredžaj šrot
    neznam, razmišljam, a bilo bi super da se javi netko tko je uzeo tako nešto na ebayu iz Kine

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nabavili smo tablet. Samsung Galaxy Tab 7.0.

Za gledanje crtica, sto mu je osnovna svrha, je fantastican. Slika kristalno cista, sve lijepo otvara, nikada ne steka... ma sve za pozeljeti.

Bili smo vec na tome da uzmemo nesto jeftinije. Tocnije, u HGS spotu nude neke Forcebook tablete i odlucili smo uzeti jedan takav. Otisli smo u njihov ducan s namjerom da ga kupimo, ali prilikom pregledavanja izlozbenog primjerka zeljeni filmic se nikako nije htio pokrenuti, a slika nekog drugog sto smo ga na njemu vidjeli bila je jako losa. Otvaranje aplikacija bilo je uzasno sporo, tipkanje teksta gotovo nemoguce... Odustali smo isti cas od kupovine i u ocaju svratili u prvi slijedeci ducan sa tabletima na kojeg smo naisli.

Slucajno je to bio Samsungov ducan. Razlika u dozivljaju gledanja na Samsungovom tabletu u odnosu na onaj prethodni bila je drasticna. I tako smo uzeli Samsunga. Cijena je istini za volju barem dvostruko visa, ali zadovoljstvo sa izborom na kraju bih rekla nemjerljivo.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 16.08.2013. at 14:54

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Aurora mislm da si napravila najbolji moguci izbor. Ja imam Samsungov pametni telefon i to dual sim,i te tablet ne-samsungov no name jeftinija kategorija. Razlia dan i noc. U uspredbi kvalitete i dobivenog rekla bih da je samsung isplativiji za ono sto nudi

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

super Aurora, i mi cemo dobiti taj samsungov, bas mi je drago sto ste zadovoljni

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Nabavili smo tablet. Samsung Galaxy Tab 7.0.

Za gledanje crtica, sto mu je osnovna svrha, je fantastican. Slika kristalno cista, sve lijepo otvara, nikada ne steka... ma sve za pozeljeti.

Bili smo vec na tome da uzmemo nesto jeftinije. Tocnije, u HGS spotu nude neke Forcebook tablete i odlucili smo uzeti jedan takav. Otisli smo u njihov ducan s namjerom da ga kupimo, ali prilikom pregledavanja izlozbenog primjerka zeljeni filmic se nikako nije htio pokrenuti, a slika nekog drugog sto smo ga na njemu vidjeli bila je jako losa. Otvaranje aplikacija bilo je uzasno sporo, tipkanje teksta gotovo nemoguce... Odustali smo isti cas od kupovine i u ocaju svratili u prvi slijedeci ducan sa tabletima na kojeg smo naisli.

Slucajno je to bio Samsungov ducan. Razlika u dozivljaju gledanja na Samsungovom tabletu u odnosu na onaj prethodni bila je drasticna. I tako smo uzeli Samsunga. Cijena je istini za volju barem dvostruko visa, ali zadovoljstvo sa izborom na kraju bih rekla nemjerljivo.
    Eto, kao sto sam napisala. Kljuc je dobar ekran i dobro podesen OS, a tu "igraju" samo najjaca imena, pa kolko para tolko muzike...

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure ima li tko tablet od H18 PBB925-a. Zanima me kakva su iskustva, jel ok, ima li 3G?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ima li tko tablet od H18 PBB925-a. Zanima me kakva su iskustva, jel ok, ima li 3G?

Imamo navedeni tablet. Služi 6-ogodišnjaku za gledanje crtića i igranje igrica. Nema 3G, ali se možeš spojiti na wi-fi (npr. ako imaš doma bežični internet). Ja ga povremeno koristim za surfanje internetom, stranice se brzo otvaraju, slika je OK, nikakve probleme nismo primjetili, imamo ga nešto više od 3 mjeseca. Šogor ima neki 3G model Prestigia (8 incha), i ovaj H18 je neusporedivo bolji (veći ekran - 9 incha, pregledniji, brže se otvaraju stranice, ne puca veza - sve to za više nego duplo manju cijenu). I još s njim dobiješ futrolu s tipkovnicom, za koju sam najprije mislila da je bezveze, a pokazala se baš praktičnom.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi uzeli na kraju asus fonepad! služi mi kao telefon (mogu zvati i tipkati sms - iako zbog veličine to izbjegavam, a imam i službeni telefon, pa nije problem. iako, navikneš se brzo i na to...) i gps i ebook reader i računalo. ima i 3g mrežu! ma zakon je!!
    Posljednje uređivanje od kudri : 09.10.2013. at 10:34

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi uzeli na kraju asus fonepad! služi mi kao telefon (mogu zvati i tipkati sms - iako zbog veličine to izbjegavam, a imam i službeni telefon, pa nije problem. iako, navikneš se brzo i na to...) i gps i ebook reader i računalo. ima i 3g mrežu! ma zakon je!!
    Moze li (za tuduma ) pojasnjenje - ima slot za SIM karticu, ili?
    Cijena i gdje ste ga uzeli?
    Thnx!

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo kupljen je H18 M72C-3G, ima 8 GB, 7˝inča, 2 sim kartice mogu u njega, javim kako radi kada isprobam. Čekam MM-a da spoji sim-ove i WiFi, pa da probam, ja sam za to bedasta.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zvijer radi, baterija mi je držala cijelo jutro i do cca 15 sati popodne, ali se dugo puni po meni. Slika super, zgodno složen, moram još skužiti puno toga, ali recimo razgovaram i kao da je slušalica sam tablet i sa slušalicama i super je. Ako tko ima koje pitanje tu sam. E da ima godinu dana garacije i na uređaj i na bateriju, mnogi imajuna bateriju samo 3 mj.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A ovaj: http://www.tisak.hr/hr-HR/Novosti/De....html?bmlcMjgy - trenutno na akciji u Tisku? Za surfanje?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

za surfanje je svaki dobar, malo je komotnije pregledavati stranice na ekranu vecih dimenzija od ove, ali moze se... procesor dosta dobar, memorije dosta, radit ce igrice, za pohranu ubacis karticu i to je to. ima dvije kamere pa se moze skypati, jedino ovo sto pise da je podrzan 3g dongle uzeti sa rezervom, masa modela ih kao podrzava ali na malo njih je moguce dobiti da rade. ako mislis surfati doma preko wirelessa ili na mjestima gdje ga ima besplatno, onda te to ne treba brinuti. ipak ne bi drugi modeli puno vise kostali da puno vise i ne vrijede, ali za privikavanje i da uopce vidis odgovara li tablet tvojim potrebama, ovaj je dobar.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala Mare, uginuo mi je laptop, pa mi i treba za surfanje najviše...

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    A ovaj: http://www.tisak.hr/hr-HR/Novosti/De....html?bmlcMjgy - trenutno na akciji u Tisku? Za surfanje?
    Ja bih rekla da je grozan. Baterija katastrofa slaba, 2600 mah je grooozno malo, ja imam od 3700 pa ga punim dva puta dnevno ili cesce, ozbiljni google nexus te dimenzije ima bateriju 4600. Ovaj iz tiska ima bateriju ko osrednji mobitel, a trba nesto pokretati toliko veci ekran. I ram od 512 je malo. Danas izlaze novi sa po 1 do 2 gigabajta, a operativni sustav vec na 4.3. Jedino ako ga poklanjaju za 10 kuna uz neke novine

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma daj Tiziana??!! Ti si već druga osoba koja mi je rekla za njega da nije o.k. Jel tih 9 incha isto zaista tako malo za jedan tablet?! Da ja odem ipak po laptop novi pa na milijun rata... :/

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

elly, da,ima slot za sms.košta 1800kn cca,imaš ga svugdje...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

elly, da,ima slot za sms.košta 1800kn cca,imaš ga svugdje...
    Hvala.

P.S. pratim temu, vjerojatno bude poklon za svjedodzbu prije upisa u 6. razred (kod nas tzv. scuole medie, bude im potreban i za skolu).
    Posljednje uređivanje od Elly : 13.10.2013. at 14:53

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nije stvar u inchima, ja imam 7 inchni i sluzi mi za citanje dok dojim lezeci, da ne dojim kupila bih 10. Stvar je sto je baterija jako jako slaba za bilo koji tablet. Mali tablet ima svojih divnih prednosti ali baterija moooora drzati. Ovih 2600 mah ne znam bili podnijelo tri sata interneta

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam isto "stara škola", nedam moju buksu od kompjutera za ništa, jest da zauzima mjesta, ali sve smo napravili bežično pa bar nema kablova posvuda, a kučište je zvaršilo na ormaru
    A monitor smo montirali na ručku uz prozor pa se lako može pomicati po potrebi. Muž ima laptop, ja se sva izgrbim za njim, a tablet nam služi više ni ja ne znam za šta, kupi prašinu.
    Teško se privikavam na ove moderne stvarčice, ok za čitanje po mraku stvarno nekad dobro dođe kad klinci spavaju, a ti mjesečariš, ali ništa drugo mi ne valja, meni to sve sporo i malo.
    A za neki super duper ne dam pare, ni iphone nemam, meni je to bacanje novaca, muž me nagovara ali ne popuštam, financije su u mojim rukama Osim toga on će dobit sad na poslu za poslovne potrebe, a meni fakt ne treba, sve imam na svom dobrom starom desktop kompu.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene pak zanima ovaj: MEDIACOM SMARTPAD 7.0 GO (tablet M-MP710).
    Za E. - za eventualne zadace i skolska istrazivanja.
    Karakteristike su mu WI-FI (znaci povezivanje na kucnu i skolsku mrezu), Android 4.1.1 Jelly Bean, 7" ekran, procesor 1 GHz, 4 GB, RAM 512, nadogradnja memorije sa micro SD karticom do 32 GB. Pise da moze sluziti i kao ebook reader.
    Jedino mi se baterija cini slaba tocka: rechargeable Li-poly battery (2500 mAh)?
    http://www.mediacomeurope.it/Prodott....aspx?XRI=2120

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ovaj tekst bi trebao pomoći svima koji razmišljaju o kupovini tableta:
    http://www.womeninadria.com/tablet/

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure jel zna netko jel ovaj tablet ok http://www.ekupi.hr/VIVAX-tablet-TPC...ta-438537.aspx.
    Uzeli bi klincu za roćkas i peticu. Bitno nam je da može na njemu na internet, za igranje igrica, gledanje filmića i da ima mogućnost sim kartice.

Ne vidim karakteristike baterije pa ne znam dal je ok. Ako neko ima molim iskustva ili preporuke za neki ok a da je cijena do cca 1.000,00 kuna. Znam da za tu lovu nemrem dobit nekaj super, al ono da barem služi svrsi.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cini mi se da ti je baterija 3000 mAh.
    Ima ga moja klinka.
    Ja bas nisam zadovoljna (ne)osjetljivoscu ekrana, ali sam prezadovoljna sto ju je tablet odlijepio od mog telefona.
    Za igrice ti bas ne mogu puno reci jer ona igra samo one curicaste (sminkanje, oblacenje, frizure).
    Gleda spotove, moze na internet, koristi whatsapp za poruke.
    Za sad joj je to dovoljno. Ima sim karticu.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U stvari, ona ima TPC - 71253G.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo i mene informatički nepismene - znači ništa ne razumijem, ne mogu se skoncentrirati na tehničke karakteristike i slično... a zanima me vrijedi li kupiti ovaj tablet: http://www.megapopust.hr/54-popusta-...diners-na-rate

help...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne otvara mi link, pa daj samo napiši koji je model i koja mu je cijena. Kod kupnje tableta moraš najviše pazit na radnu memoriju u osnovnim modelimaje 512 MB RAM-a, a to je, bar tak vele ništa. Mi smo klincu na kraju kupili Samsung TAB3, mislim da on ima radnu meomoriju 2 GB, a prošli tjedan kupili curki Prestigiov sa 1 GB RAM-a za 550,00 kuna, uzeli da može igrat igrice da se ne svađa s bracom, i fakat je super tablet, omjer cijene i kvalitete super, jedino što ima samo prednju kameru, pa ako treba služit ko fotić, ne prolazi.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ovaj ima memoriju RAM DDR3 512MB+ROM 8GB - po ovom što si napisala, čini mi se da je to ništa..A kako se zove, samo piše Android tablet 9 inča. Cijena je 549 kn, kao sniženo sa 1.200 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mene su svi upozorili da ne uzimam te sa 512 MB RAM-a, da je to malo. Naša obacva su 7 inčni, znači manji od ovog dosta. E sad ovisi za što će vam trebat, al eventualno da nazoveš neki tehnički dućan i kažeš za što ti prvenstveno treba tablet pa će ti reć dal ti to štima. Ono, kao raspituješ se za neki njihov mode koji ima takve karakteristike i pitaš jel to ok. Ja zvala 3 dućana koji su imali takve, da mi kažu svoje mišljenje. Ova naša obadva su ok, ali oboje koriste klinci, za igranje igrica, i stariji za facebook. S tim da je njegov 3G i ima karticu TCOM-ovu za mobilni internet.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala ti!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •