-
Draga, mooolim te ne nasjedaj na te fore o "kapricima" jer ja rogove dobijem kad to čujem
A da krenemo po točkama:
1. dijete koje ne spava po danu, ukoliko ne spavam sa njim (tada se naspavamo oboje i sretni smo i zadovoljni)
Tako je bilo i sa Leonom, pa evo je sad spava po danu sama ko velika
2. dijete koje nece spavati samo navecer, obzirom da spavamo zajedno u velikom krevetu i naviknuto je na moju prisutnost
I moja Leonči je imala vrlo osjetljive antene i čim bi ja ustala ona bi to osjetila. S vremenom su pipci oslabili i sad bi mogla otić na tulum bez da ona skuži da me nema
3. dijete koje se budi svakih sat tijekom noci i trazi cicu
I Leona se budila svaki sat, pa svakih par sati, pa se sad probudi jednom ili nijednom
4. dijete koje ISKLJUCIVO hoce biti na rukama, svako spustanje na krevet zavrsava negodovanjem i placom
Sići će ti s ruku kad otkrije kako je krano biti sam svoj majstor i puzati/hodati tam di on hoće, a ne di ga ti nosiš
5. dijete koje je otvoreno prema drugim ljudima i smije se svima (dok je meni ili MM na rukama)
6. i naravno, mislim da imamo sretno dijete.
Naravno da je sretno dijete, a takvo će ostati ako razviješ obrambeni štiti i imunost na dobronamjerne savjete o razmaženosti
I ja opet pookrećem peticiju da se ta omražena, glupa, lažna i totalno zloupotrebljavana riječ zabrani zakonom!
Dolje razmaženost, doljeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma