Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Alergicna na suze?

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Alergicna na suze?

Dok je M. bila manja (do 12 mj) povremeno sam primjecivala kako dobije sitne crvene pristice gdje god joj je suza dotakla kozu. Svi su me manje vise zezali 'daj ne pretjeruj, sta izmisljas!'. Onda je to prestalo...

Neki dan je bacila 'dobar' tantrum. Plakala je blizu 30 minuta...Onda tu istu vecer smo primijetili povece tackice oko ociju. Kao kada se stvaraju novi madezi pa budo jarko crveni. Znaci nisu bili vise pristici...Jeli ima ko iskustva ili bas pretjerujem?!...Mozda je do prehrane...inace nije nista neobicno jela...ili luci previse soli...

Sada 'trcim' umiti joj lice nakon placa...onako crvena oko ociju nekako me posjeca na neku bolest . Jos MM komentira 'Da nije nesto ozbiljno?'

Thanks

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

meni se to čini normalno kod tako dugog plakanja.
    naime, i ja kad plačem sva nabubrim u licu i onda te suze još brišem rukom pa mi se obavezno pojave te točkice.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a ja dobijem crvene fleke po licu kad placem i zapravo plakanje ne mogu nikako sakriti!!
    fleke me odaju!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Točkice su vjerojatno popucane kapilare, kao kod poroda.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je potpuno normalno.
    i nije nikakva alergija.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Thanks cure...nije mi se ovo nikad desilo...

Anđela4

Početno

Evo da neotvaram novi topic, moja mala ima nekoliko dana ima nekoliko crvenih tockica ispod oka (samo ispod jednog) i zacrveni joj se. U toku dana se to mijenja bude vise crveno pa manje pa slijedeci dan gotovo da se i nevidi pa do popodneva ono opet pocrveni. Ubiti kad pocrveni onda se vidu ti mali "prištici" tockice il kako da ih nazovem.

Danas sam primjetila da je trljala to oko a nije joj se spavalo, znaci da je svrbi. Dali je to alergija???? Dali da je vodim pedi?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Anđela4 prvotno napisa
    Evo da neotvaram novi topic, moja mala ima nekoliko dana ima nekoliko crvenih tockica ispod oka (samo ispod jednog) i zacrveni joj se. U toku dana se to mijenja bude vise crveno pa manje pa slijedeci dan gotovo da se i nevidi pa do popodneva ono opet pocrveni. Ubiti kad pocrveni onda se vidu ti mali "prištici" tockice il kako da ih nazovem.

Danas sam primjetila da je trljala to oko a nije joj se spavalo, znaci da je svrbi. Dali je to alergija???? Dali da je vodim pedi?
    Ne bih te htjela nepotrebno uznemiravati, ali to ima moj Luka i njemu je dijagnosticiran neurodermatitis. Možeš se postaviti na glavu, al njegov organizam na nešt, kaj nije nužno loše, regira i to je to. Odvedi ga pedici, da budeš sigurna.

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure ja imam 28 godina i dan danas kada god placem uvijek dobijem tako te neke crvene flekice po licu koje se same od sebe povuku, dakle to nije uobicajeno samo za bebe.

Anđela4

Početno

Citiraj happyness prvotno napisa
    Ne bih te htjela nepotrebno uznemiravati, ali to ima moj Luka i njemu je dijagnosticiran neurodermatitis. Možeš se postaviti na glavu, al njegov organizam na nešt, kaj nije nužno loše, regira i to je to. Odvedi ga pedici, da budeš sigurna.
    Odvest cu je sutra pedijatrici jer joj je danas guzva, a reci mi jese vi otkrili sto mu smeta? Koliko je star luka? Mi smo počeli sa voćem i povrćem, nemogu točno reći dali joj je to bas tad izbacilo kad smo počeli sa tim al dok je bila samo na adap. mlijeku nije to imala. Postoji onda mogućnost da joj nesto od voća nepaše??

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Luka je star nešto više od 10 mjeseci. To mu se počelo javljati još u drugom mjesecu ove godine. Ne znamo na kaj reagira; pedica mi je nabrojala kaj da izbacim iz svoje prehrane međutim još uvijek se javlja, doduše od kad je ljeto, rijeđe. Sunce pomaže. rekla mi je da ga ne budemo sad dok je tak mali maltretirali sa alergološkim testovima tak da još uvijek ne znam kaj mu smeta. Može biti prašina, može biti nekaj od hrane...to ti je jedna od boljki neurodermatitisa kaj može biti u pitanju superhranjiva i kvalitetna namirnica, recimo, a tijelo ju iz nekog razloga prepoznaje ko prijetnju i onda tak reagira.
    Nama je pedica dala losion s kojim dok namažem na očigled prođe, ali sam saznala da su u pitanju kortikosteroidi pa mu sad više ne mažem. Nadam se da mu se ne bude jače razvilo pa budem prisiljena namazati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •