Pokazuje rezultate 1 do 50 od 276

Tema: Jednog dana otputovati ću u/na...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    deeeyoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    vidis peterilin nisam ni ja bas mlada rodila, landrala sam od malih nogu sa roditeljima, u ono doba smo putovali svagdje i po Europi i po Jugoslaviji, nastavila tako i u studnetskim danima, i sa djecom putujem, planiram preko bare, ako usparam. ali svejdeno mi fali, bas slobodno landranje, bez razmisaljanja o vrsti smjestaja, hrani i ostalom.
    Ovo totalno kužim... Prije rođenja 1. djeteta sam radila ko konj da bi mogla svako 3-4 mjeseca pobjeći. Po 4 - 8 tjedna me nije bilo. Rucksack na leđa i ajmo, pa gdje stignemo. Sa djecom je to naglo prestalo. Nekada se baš poželim jednostavno odputovati, bez plana. Ali sa dvoje djece (i sada još jedno na putu) to je trenutno gotovo neizvedivo (financijski).

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Afrika. Centralna.
    Ne prizeljkujem, vec stalno planiram. Jedino finansije ne idu u korak s planovima, pa je plan on-hold do daljnjeg
    Nadam se Tunisu ove godine, to je najafrickije sto mozemo da priustimo sebi...

Ali svako malo i muz i ja dolazimo na ideje sta bi i kako i s koliko love mogli... Zimus smo kombinovali turu kolima do NordKapp-a A onda bez ikakvog plana iskoristili priliku i otisli u NY

Moja nasumicna lista (nakon br 1 AFRIKE):
    Karibi
    Australija
    Island
    Velika Evropska tura
    Indija
    ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove