Pokazuje rezultate 1 do 50 od 276

Tema: Jednog dana otputovati ću u/na...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    jesam ja jedina ludara koja voli putovati s djecom?
    Ma nisi sigurno, ali ovisi ti to dosta od klinaca i njihove dobi, pa kad ispustiš dušu samo kad si u običnom parku letajući za njima cijeli dan, želja za svakim putovanjem te brzo prođe.

Ali kada budu stariji, dapače. Posebno edukativna putovanja kada im se život previše počne vrtiti oko robnih marki, tko šta ima, nema i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisi sigurno, ali ovisi ti to dosta od klinaca i njihove dobi, pa kad ispustiš dušu samo kad si u običnom parku letajući za njima cijeli dan, želja za svakim putovanjem te brzo prođe.

Ali kada budu stariji, dapače. Posebno edukativna putovanja kada im se život previše počne vrtiti oko robnih marki, tko šta ima, nema i sl.
    X
    Sa mlađim djetešcem trenutno mi je najdalja destinacija naš Jadran, jer obožava kupanje i znam da će mu more biti uživancija. Sa starijim mi je trenutno najdalji domet Zagreb, jer tamo ima zoološki vrt i ostali sadržaji koji bi ga mogli zanimati. Kad malo porastu planiram ih odvesti u Gardaland, Krapinu (praljudi), Postojnu (jama) i slično, ako nam se financijski status ne strmoglavi. Ne vjerujem da bi im s 5 god. bila fora razgledavati npr. krajolike Toscane i piti čokoladu u Starbucksu kao meni. Kad budu tinejdžeri, onda da.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •