Pokazuje rezultate 1 do 50 od 276

Tema: Jednog dana otputovati ću u/na...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa
    Selo Tintagel na Cornwallu je mjesto gdje sam poželjela živjeti. Vjetar s Atlantika nikad ne prestaje, sve je zeleno, sol u kosi osjećaš iako si na 100 metara od mora...
    "Dom" kralja Arthura.

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Preporučujem vam jedan jednodnevni izlet do Venecije. Autom do Trsta. Pa na vlak do stanice Santa Lucia, usred Venecije. Vlak vozi sat i 55 minuta, mislim da je dvadeset eura povratna karta. Svaki puni sat i 46 minuta kreće iz Trsta, a svaki puni sat i 11 minuta iz Venecije nazad. Nemate problema sa parkiranjem, koji u Veneciji je problem . Uživate u brzom vlaku, iskrca vas nasred Venecije, a ako dođete u pravo vrijeme, možete vidjeti Balkan express i misliti da ste Agata Christie.

Potpis, ja nisam daleko a UVIJEK idem tako u Veneciju (ranije sam isla brodom iz Istre).
    Kad kupujete kartu, obratite kartu da izbjegnete presjedanje u Mestre, ako je moguce. Mislim, nije neki problem presjesti, ali je jednostavnije.
    I jos jedan tip, kad gledate trenitalia.it, obratite paznju na to da stranica ne pokazuje datume koji pocinju 2 tjedna nakon trenutnog. No dovoljno je izabrati dan i priblizno sat, i pokazat ce vam tocan raspored. FrecciaRossa je super, stvarn su brzi.

Eh da, i ono sto mi je u planu jer "tura Harry Potter u vlastitoj reziji" - let do Londona, pa London, vlastiti razgled vezano za Harryja i naravno mimo Harryja, pa Leavesden Studios, pa rental car i onda dalje po UK - Skotska (Glennfinnan, Glencoe, fort William, voznja parnom zeljeznicom), sjeverna Engleska (Alnwick Castle, Durham), Oxford, pa Wales (Freshwaater West, plaza na kojoj je "smjestena" Shell Cottage iz zadnjeg dijela knjige/filma), i onda u povratku prema Londonu Lavenham (Godric's Hollow).
    Otprilike tako nekako, moram jos sve isplanirati i sloziti u turu od nekih mjesec dana. Mozda za slijedece ljeto - valjda ce se do onda E. izgustati plaza za kupanje (sad joj je ljetovanje = plaze + izleti, ture ju ne privlace jos).

I u daljnjem planu imam i turu po Floridi, Florida Keys + krstarenje Bahamima.
    Posljednje uređivanje od Elly : 14.06.2013. at 10:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •