"Dom" kralja Arthura.Mojca prvotno napisa
![]()
Potpis, ja nisam daleko a UVIJEK idem tako u Veneciju (ranije sam isla brodom iz Istre).
Kad kupujete kartu, obratite kartu da izbjegnete presjedanje u Mestre, ako je moguce. Mislim, nije neki problem presjesti, ali je jednostavnije.
I jos jedan tip, kad gledate trenitalia.it, obratite paznju na to da stranica ne pokazuje datume koji pocinju 2 tjedna nakon trenutnog. No dovoljno je izabrati dan i priblizno sat, i pokazat ce vam tocan raspored. FrecciaRossa je super, stvarn su brzi.
Eh da, i ono sto mi je u planu jer "tura Harry Potter u vlastitoj reziji" - let do Londona, pa London, vlastiti razgled vezano za Harryja i naravno mimo Harryja, pa Leavesden Studios, pa rental car i onda dalje po UK - Skotska (Glennfinnan, Glencoe, fort William, voznja parnom zeljeznicom), sjeverna Engleska (Alnwick Castle, Durham), Oxford, pa Wales (Freshwaater West, plaza na kojoj je "smjestena" Shell Cottage iz zadnjeg dijela knjige/filma), i onda u povratku prema Londonu Lavenham (Godric's Hollow).
Otprilike tako nekako, moram jos sve isplanirati i sloziti u turu od nekih mjesec dana. Mozda za slijedece ljeto - valjda ce se do onda E. izgustati plaza za kupanje (sad joj je ljetovanje = plaze + izleti, ture ju ne privlace jos).
I u daljnjem planu imam i turu po Floridi, Florida Keys + krstarenje Bahamima.