-
Klima u autu ne radi, moguće rješenje?!
Ako se tko kuži u aute, pomagajte!
Dakle, krajem ljeta 2011. je počeo sve češće iz klime u autu puhati topli zrak i full je dugo trebalo da krene hladniji. Prošle godine nije bilo ni m od mlakog, a kamoli hladnoga tako da je nismo ni palili, a nismo imali ni novaca za ikakve popravke. Sad sam na jednom portalu s raznim ponudama naletjela na ponudu koja uključuje pregled, kompletnu izmjenu plina i dezinfekciju klima uređaja. Bi li to moglo riješiti problem?
Mislim da ne plaćamo ako je razlog nešto petstoto.
Posljednje uređivanje od Ripcord : 10.06.2013. at 20:59
-
nama je samo trebalo napuniti plin, to je najčešći i najjeftiniji problem,
ima ponuda preko portala,
skuplja varijanta je da je otišla nekakva pumpa
-
Po tome bi nam onda kupovina ove ponude mogla riješiti problem... to bi mogla mužu za godišnjicu uzet (treba nam, a nemam love za to i nešto drugo
)
-
Nama nedavno nije radila klima pa nam je receno da je vjerovatno u pitanju plin tj da ju samo treba napuniti, na kraju se ispostavilo da je otisao hladnjak klime, kostao nas oko 1500 kn..
Nadam se da je kod vas u pitanju plin..
Pretpostavljam da ako iznenada ne radi onda je hladnjak, a ako pomalo slabije hladi da je onda ipak plin...
-
Nama je na starom autu bio isti problem. Prvo smo napunili plinom, ali se vrlo brzo problem ponovio. Otišao je kompresor i to je veći trošak, oko 2000kn
-
mi smo imali isti problem, skoro svake godine ga imamo ali hvala bogu nije u pitanju plin već filter klime. Kada ga zamijenimo radi ko nova..... btw. filter nas košta oko 100ak kn i muž ga sam promjeni....
-
Mojoj materi je na autu otisao taj kompresor klime (ili nesto slicno) pa joj je ni auto vise nije radio. Zivjeli povezani sustavi! Trosak popravka, par tisuća kuna (oko 4000!)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma