Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Analna fisura

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

lady.x, vidim da si iz Bgd, ako imas mogucnosti nadji dr. Mariju Lukac, radi i u drzavnoj i na privatnoj klinici. Djeciji hirurg, specijalnost joj je opstipacija kod djece i povezani problemi. Moja djevojcica je imala slicnih problema i imamo samo rijeci hvale za nju. Veoma je temeljna sto je meni nakon hiljaduijednog pedijatra i hirurga ovdje kod nas u BiH bilo najvaznije.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj greymalkin78 prvotno napisa Vidi poruku
    lady.x, vidim da si iz Bgd, ako imas mogucnosti nadji dr. Mariju Lukac, radi i u drzavnoj i na privatnoj klinici. Djeciji hirurg, specijalnost joj je opstipacija kod djece i povezani problemi. Moja djevojcica je imala slicnih problema i imamo samo rijeci hvale za nju. Veoma je temeljna sto je meni nakon hiljaduijednog pedijatra i hirurga ovdje kod nas u BiH bilo najvaznije.
    Hvala na preporuci. Jel mi mozes mozda napisati u kojoj drzavnoj ustanovi radi?

Inace, a bih iskreno nekog ko nema invazivan pristup, ko je voljan da pokusamo nekim metodama drugim, da nije rezanje odmah. Evo sad je jadnicam bas imao krvi u stolici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •