krescenija prvotno napisa
I evo me.. Onaj dan me doktorica poslala na hitnu i tamo su mi skinuli temp koja je bila 38,3 i dali injekciju protiv bolova i dvije boce infuzije i kad je temp pala i bol prestala stigel je nalaz i od krvi i urina koji su bili ok i htjeli su me pustit doma, al je zvala iz mikrobiološkog neka me pošalju ipak na ginekološki odjel. Tamo me gin pregledala i upisala u bolnicu pod uroinfekt. Drugo jutro BATB urina koji je bio sterilan, nakon tri dana temperature kreće liječenje antibioticima. Napravljen mi je UZV bubrega i slezene-slezena blago uvečana, a desni bubreg uvečani mokračni kanali i blago povečanje bubrega koje može biti posljedica pritiska ploda, ali nije isključena ni mogučnost upale. Uglavnom liječili smo nešto... Tri puta vađena krv i svi nalazi ok... Pustili me u subotu doma jer sam se ja osijećala super, a eto jučer opet dobila temperaturu i danas već 2. puta zakurila... U glavi mi je jako slabo, na momente mi se gubi sluh i vid... vrti mi se... ne znam -ludiim Još uvijek sam na antibioticima, ne znam... ima li netko slično iskustvo?? Kaj bi to moglo bit? Koje pretrage da sutra tražim od svog gina?