-
autom od pule do šibenika - gdje stati/što vidjeti??
molim pomoć, sestrična s mužem, mamom i nećakom dolaze po ljeti kod nas na more...putovat će cijeli jedan dan od pule do šibenika! naravno, stali bi par puta i nešto vidjeli! pa plit preporuke, možda neko zanimljivo eto selo ili izletište?? možda neki kamp sa super plažom!!! znači da se odmore od puta, pojedu, eventualno okupaju!!!
hvala svima!!!
i još preporuka za 1 noć u opatiji/rijeci ili negdje u okolici?? mislim da je teško naći apartman za 1 noć, ali ipak...hoteli su preskupi!!!
-
Kojim putem idu, sve uz more?
Preporučujem kupanje u Karlobagu na gradskoj plaži. Nikad nije bilo gužve. More je savršeno bistro. Miriši po lubenicama. Takvo čisto more ne nađe se baš često. Mogu se i prošetati starim uličicama, vidjeti šternu, sve skupa 10-20 minuta.
Imaš u Rijeci dosta hostela, jeftinih, a ako je samo za prespavati i nije bitan komoditet, no bojim se da ljeti treba rezervirati unaprijed. Apartman se nađe usput, uvijek stoje sa pločama na autu kraj ceste. Da li iznajmljuju na jednu noć, ne znam.
-
beti3, hvala ! da, jednu noć bi trebali! zamolili su da im nešto nađem, a sumnjam da će mi neko u špici sezone iznajmiti za 1 dan! pa se bojim da dođu, a da su unutra neki drugi gosti (u slučaju da neko kasnije traži za duži period koji uključuju i taj dan!)
-
A sezona je loša ove godine, veća je vjerovatnost da će ih neko primiti na jednu noć...
-
iskreno, neznam kome je sezona loša! iznazivala brdo brojeva, svima zauzeto svee!!!
a i nedavno sam tražila za istu boitelj smještaj na murter, nakon 4 satra hodanja po mjestu i ulaženja u svaku kuću!!, našla 3 slobodna apartmana...
Posljednje uređivanje od kudri : 14.06.2013. at 14:51
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma