...dakle,prije par dana sam vidjela da je N. crvena uška,kako je to bilo odmah nakon šetnje gdje su i mene izjeli komarci mislila sam da ju je bocnuo u uho jer sam ju naravno tu zaboravila namazat Autanom.... FYI meni i nakon 5dn na nozi još stoji jaka crvena fleka od uboda,no ja imam baš jake reakcije na ubod komaraca...nju dosada i nisu bockali a ako i bi,imala bi malu flekicu koja bi brzo prošla....
Maloprije došli sa plaže,otuširala je i pita me MM da sto joj je to sa ušima...svrbi ih i ja pogledambe uške jako crvene!!!! Pogledala sam u kanal i nije joj unutra crveno,samo izvani....
Nije mi jasno,pa ne vjerujem da ju je jos jedan čvoknuo i to baš na drugo uho jer nema uboda po tijelu....
A ako nisu komarci onda je nesto sto se širi!!! Još gore! Brine me što se svrbi,pa sa se ne do Bog proširi na ušni kanal....
Jeli to za poći u dr? Zasad sam joj samo poprskala Octeniseptom,možda jos namazem uljem od gospine trave....

be uške jako crvene!!!! Pogledala sam u kanal i nije joj unutra crveno,samo izvani....
Odgovori s citatom