Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Reakcije na homeopatiju- HITNO!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Reakcije na homeopatiju- HITNO!!!

Dr. nam je danas dala za bebu (prehlađena je već tjedan dana, imala je temp. nekoliko dana, a sada kašlje i curi nosić) MERCURY 3x2. MM je bio kod dr., jer sam ja bolesna pa nisam mogla ići... E sad, dijete koje stvarno nije problem umiriti kad plače, probudilo se i ne prestaje plakati (onak' u polusnu, k'o da ga nešto muči), jel' to može biti od tog lijeka? Što znate o njemu, molim vas ako netko zna... (glava me boli pa nisam u stanju surfati kak' spada, svaki post mi je pravi napor!)

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

teško ti je to ovako reći, može bit svašta i ništa.
    može bit da ga nešto jako boli (uho?) pa plače, može bit prejaka potencija (znaš li koja? 30 c?), ali onda bi se trebalo smiriti čim stane s uzimanjem.
    svakako nazovi doktoricu pa pitaj.

inače se kod prehlade mercurius daje ako:
    - izlučevine imaju neugodan miris, ako se dosta znoje i žedni su, bolovi mogu biti jaki i probadajući, oštri, žlijezde mogu biti natečene, osjetljivi su na hladno i toplo (trebaju umjerenu temperaturu, možda mu je vruće?) , bolje im je od odmora i ležanja.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo, samo javljam novosti... Mišić danas nije imao "čudnih ponašanja", nadam se da niti neće, a mislim da je opće stanje bolje :D (bojim se hvaliti se, jer sam se taman taj dan kad se razbolio hvalila dr. kak' je prilagodba u jaslicama prošla super i zdravlje super i... onda mi je došlo da si iščupam jezik!!! (za kaznu, danas sam izgubila glas i mogu reći da je to prilično grozan osjećaj))

Mamma Ju, još jednom ti hvala

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na čemu, ne čini mi se da sam ti bogznašto pomogla.
    Ponekad je moguće trenutno pogoršanje ako se da malo jača potencija, što znači da bi možda trebalo smanjiti dozu.
    A opet moguće je da je bio nemiran zbog samih simptoma bolesti.
    U svakom slučaju, super da mu je bolje .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •