-
Andrej se počeo okretati leđa-trbuh-leđa s longetama, kasnije je čak naučio i uspraviti se s longetom, a noću je lupao njima po krevetu tako da je sve odzvanjalo (i tukao nas je u snu!). Kad smo ih se riješili, odjednom su prestali problemi sa spavanjem. Dobro znam kako vam je bilo veselo (još i gips uz to... mi smo bar to izbjegli).
Ali ja u Klaićevoj dajem prvenstvo njihovoj savršeno organiziranoj fizikalnoj terapiji i divnim tetama terapeuticama. "Gore", u ambulanti, nismo bili previše zadovoljni, ali nam je zato teta Vera s fizikalne bila i ostala glavni autoritet. Još kad vidim u kakvim uvjetima rade, i koliko dječice svaki dan prođe kroz tu dvoranu... a oni su prema svakom ljubazni i susretljivi i pažljivi, nema šanse da nekog olako otkantaju. Ako nekom treba fizikalna terapija za dijete, bez razmišljanja bih preporučila njih. Zapravo, zbog fizikalne mi je i žao što više ne idemo u Klaićevu.
O profesoru i glavnoj sestri ne bih na ovom mjestu, jer, kako si rekla, svatko ima drukčija iskustva... i naša su isprva bila pozitivna, ali smo se kasnije jako razočarali.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma