Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Jeste li vidjele...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Jeste li vidjele...

reklamu za njemacku mobitel mrezu e+?? Vrti se vec neko vrijeme na njemackim kanalima i tu prikazuju mladu mamu koja doji svoju bebu i prica na mobitel, a preko puta nje sjede neki radnici koji je pozdrave i ona se smijesi... ma meni je ta reklama super!!! Jeste da su oni dojenje iskoristili u neke svoje svrhe, ali ujedno i promoviraju dojenje (barem po meni). Ma sva se rastopim kad je vidim...

Početno

Ma gdje god da netko iskoristi dojenje da reklamira i druge stvari meni je svejedno...jer prodire u podsvijest i možda se ljudi nauče da to nije niti bauk niti nešto što se treba skrivati od javnosti...Meni je lagano dosta čudnih pogleda u javnosti

Inače za cure koje su u centru - dojenje friendly kafić imate u Berislavićevoj, čak dva...Berka i Kolding...prvi put da sam naletila na muškog konobara koji nije trepnuo kad sam pitala da li da odem u WC (koji je divno sređen na oba mjesta) nego je mrtav hladan rekao da ostanem za stolom...

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je koma da se radi dojenja mora odlaziti u wc. To mi je tako diskriminirajuće.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anči kaj ti fakat pitaš da li da odeš na wc?? ja samo izvadim cicu i gotovo, nije mi uopće palo na pamet da bih trebala nešto pitati ili bježati na wc... kaj si imala nekih neugodnih iskustava ili ti to samo iz predostrožnosti??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema šanse da pitam za dozvolu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ja ne pitam za dozvolu

mislim, da mi malac jede na bocicu, zar bih pitala? ne. pa onda ne pitam ni za cicu.

dojila sam i u crkvi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se zapravo do sada još nijednom nije desilo da me netko "čudno" gleda, ne znam da li nitko ne skuži ili ja nisam primijetila poglede...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ja samo izvadim cicu i gotovo, nije mi uopće palo na pamet da bih trebala nešto pitati ili bježati na wc...
    Ja isto tako

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ni ja nikad nikog nisam nis pitala dok sam ih dojila... dam djetetu jesti i bog... Kaj ja imam koga pitat jel cu djete nahranit

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isto nikad nikog ništ nisam pitala... :D

Početno

Povremeno pitam, malo mi zna bit glupo ako je oko mene brdo ljudi a znam da se uvijek nađe idiot koji će se žalit konobaru...pa ako je fakat velika gužva a ja sam sama s malim onda pitam jer znam da ako kaže da nema frke neću JA bit ta koja će morat skresat glupom konju u facu...

I to ako pitam pitam jednom, ako dođem drugi put ne *ebe me :wink: Jednom mi se dogodilo da mi je neka ŽENA išla kenjat pa me čuo cijeli birc 8)

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anči prvotno napisa
    Jednom mi se dogodilo da mi je neka ŽENA išla kenjat pa me čuo cijeli birc 8)
    Mislim, stvarno....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stvarno se ljudi žale konobarima???? isuse, ne mogu vjerovat... pa šta kažu? smeta mu pogled na cicu ili šta, ne razumijem :shock:

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sramota :shock: ! ljudima ne smeta kada vide na plazi cice u toplesu, a smeta ima kad vide cicu da bi se nahranilo dijete!
    meni se to do sada, iskreno, nije dogodilo. ali da jest, vec bi me culi!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas sramota :shock: dobro je rekla dorena - a gole cike na plakatima, filmovima, plazama ... nikome ne smetaju dokle god su u kontekstu golotinje

ja isto nikog ne pitam

a sto je najbolje nista se niti ne vidi- donosno cika se niti ne vidi vec samo dijete koje papa NESTO ispod majice

meni tko god prigovori ili bulji u mene ja ga pitam jel' mu neugodno jest sendvic u javnosti

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dojila sam stvarno nebrojeno puta u javnosti. i u restoranima. i u kazalistu. i u setnji (hodajuci i bez nosaljke-klokanice). i sjedeci na klupi, stepenicama...

nema gdje nisam.

i nikad mi nije palo na pamet da ikoga pitam smijem li dojiti :shock:

ni mene nikad nitko nije pitao smije li popiti vode predamnom. ili pojesti nesto. nit sam ja isto ikad ikoga pitala.

a kad me itko pogledao dok sam dojila ja sam samo uzvratila cvrstim pogledom ravno u oci. nikad nitko nije komentirao. i svi bi prestali gledat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •