Nisam ovo niti vidjelaAko si mislila na mene i mail nisam nista slala.
Nepricaj gluposti ako prezivi iako sam i ja zamrla oba puta s oboje djece.
Ja cu ti pricati samo pozitivne stvari. Moja Annabel se preporodila od te operacije i tocno kako je otorinac rekao imam drugo djete(sto se zdravlja tice).
Kucam milion puta da ne ureknem.
Noah isto tako a njemu su busili i bubnjice i stavljali cjevcice. I dalje ima problema s nosom ali misle da kod njega ima malo i alergije. Opet kucam.
Generalno su oboje puno, puno zdraviji od operacija a necu ni pricati koliko mi Annabel bolje jede od tada. Noah je sa hranom jos uvijek na Vi.
Annabel je isla kuci isti dan jer je bila vec r4 godine a Noah je ostao jednu noc jer je bio 2.
Oporavak je s Annabel prosao ko od sale i trazila je jesti vec prvi dan. Nista nije smrsala jer je jela sladoled u kilama.
Noah posto je bio mladju bilo je teze ali mislim da mu se dizna odcepila negdje 7 dan od operacije i to sam ga povela u supermarket sa sobom i kad je krenuo hranu tamo otvarati tocno je bilo smjesno.
Vi ste sad vec sigurno gotovi s operacijom i lagano se oporavljate. Tekucina je najvaznija da drzi ranu hidriranom kao i Luku naravno. Samo je vazno da rana nije suha jer onda moze doci do pucanja i krvarenja ali eto dva puta smo sve to odradili i sve za 5.
\
Javi sto prije kako je proslo.
Pusa Luki i naravno hrabroj mami![]()

Ako si mislila na mene i mail nisam nista slala.
Odgovori s citatom