sushi, odlicna ti je tema i uopce ne mislim da si naivna, ustvari ako si ti - i ja sam) da ocekujes da se i u HR vodi racuna o broju postupaka, o tome koliko ih zavrsi bez transfera, koji je postotak trudnoca po zapocetom postupku, koji je broj trudnoca po transferu, koji je broj klinickih trudnoca i na koncu koji je baby-take-home-rate po zapocetom postupku.
moja sushi, em nisam sigurna da postoje, tko ih to skuplja? tko je od uvodjenja novog zakona pitao lijecnike/klinike/biologe za rezultate? Statistike?s druge strane, zasto se ne objavljuju statistike postupaka koji idu preko hzzo ako vec ionako postoje? Ili statistika na drzavnoj razini? kome je u interesu drzati te podatke u tajnosti (i zasto)?
I ako klinike i vode postupke, nemam iskreno nikakve namjere vjerovati u istinitost takvih podataka, lazirani su i friziriani bili podaci 2010. (nije ih bas samo tadasnji Le Ministre frizirao) - ne znam zasto bi ove godine davali tocne podatke.
Ono sto ti iskreno i otvoreno mogu reci, jest da je uspjesnost u HR od donosenja novog zakona, prateci iskljucivo forum, pala. Taj je pad ustvari osjetan iskljucivo u drzavnim klinikama, u privatnim je stanje mnogo bolje rekla bih, ali je vecini nedostupan zbo velike cijene.
I pitas kome je onda u interesu objaviti odnosno NEobjaviti rezultate? Pod pretpostavkom da uopce tocne brojke distribuiraju iz klinika u ministarstvo, te bi brojke pokazale vjerojatno pad uspjesnosti, manje trudnoca nego za vrijeme Milinovica, e sad, vjerujes li da bi takve rezultate i obznanili? Ja iskreno sumnjam....
Pitas jesu li nasi losiji ili bolji od susjednih zemalja? Tesko je to za reci ali vjerujem da je maribor jos uvijek bolji od svih nasih drzavnih okruzenja................... No i Maribor je zadnje rezultate objavio cini mi se za 2009. godinu sto je meni takodjer sumnjivo, nije li?

) da ocekujes da se i u HR vodi racuna o broju postupaka, o tome koliko ih zavrsi bez transfera, koji je postotak trudnoca po zapocetom postupku, koji je broj trudnoca po transferu, koji je broj klinickih trudnoca i na koncu koji je baby-take-home-rate po zapocetom postupku.
Odgovori s citatom