pisala sam prije ovdje kako se izdajam od kad se beba rodila i to svoje izdojeno dam na bocicu.i tako je funkcioniralo dok nisam dobila crijevnu i zelucanu virozu i jako dehidrirala i dobila lijekove koji ne idu uz dojenje,a svakako nisam vise imala mlijeka jer sam bila dehirirana i jedva da sam mogla izdajalicu drzat.beba je tih par dana pila AD a ja sam se izdajala koliko sam mogla.i kad sam ozdravila mlijeka jednostavno vise nije bilo( jedva nesto..svaka 3 sata 20 ml... i tako se ja vec skoro mjesec dana izdajam svaka 3 sata (sad sam pocela i svaka 2 sata) i ujutro izdojim 100 ml,3 sata poslije 60 i onda ostatak dana jedva po 30ml svako izdajanje. pijem puno tekucine,jedem,izdajam se do zadnje kapi i jos par min iz svake,izdajam se i nocu,izdajam se svaka 2 sata...i nikako da se poveca
sto krivo radim?? imala sam jako puno mlijeka i sad jedva nesto. beba mi ima i atopijski dermatitis i jako sam frustrirana i tuzna sto joj moram davati AD. jel postoji jos neka tehnika,tajna nesto sto ne znam da mlijeko nadode??