-
Evo, sapunica se rijesila pa da vas obavijestim- mozda nekome nekada zatreba. Kao sto je vec receno, nitko nikada, osim u slucaju ovrhe ne smije sjesti radniku na placu. U slucaju da poslodavac po nekom rjesenju mora djelatniku napraviti obustavu duzan ga je obavijestiti usmeno, te pismeno traziti njegovu suglasnost na koliko rata i u kojim iznosima ce obustava ici. MORA traziti pismenu suglasnot jer bez nje djelatnik moze prijaviti inspekciji pocinjenje teskog kaznenog djela. Kazne su velike. Ja sam se izborila za sebe i upravo ocekujem uplatu novaca koji mi je poslodavac uzimao bez dogovora. U medjuvremenu sam ih prijavila i inspekciji. I dala otkaz zbog povrede radnog odnosa. Mozda sve skupa traje "dugo" no isplatilo se. Sada u toj bivsoj firmi rade pravilnik o proceduri obustava s placa! Kao da im je to trebalo?! Ako ce sada prestati sa dosadasnjom praksom, ucinila sam dobro i sebi i drugima. Uglavnom, ja sam zadovoljna, a tko god se nadje u situaciji da se mora boriti za svoja prava zelim mu da ustraje i bude uporan jer na kraju ipak sve dodje na svoje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma