Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 104 od 104

Tema: PIROVAC - plaže

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam bila pred 12godina, restoran je u biti bio konoba u luci, plaža sa pjeskom je bez hlada, a klinca sam stavila poviše plaže spavati u borove, lijepi vidikovac od crkvice, a tam ima i finih smokvi

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

http://www.pakostane.hr/hr/dobro-je-znati/vrgada#3

U tih 12 godina su se i borovi razrasli.
    Moji klinci baš vole tu plažu zbog pijeska.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ove godine nisam još išla, ali prošle je godine na dijelu te pješčane plaže bilo odrona, tj. ako pogledaš slike na webu vidjet ćeš da je plaža kao urezana u otok pa je ta zemlja pala...

Šetali smo do crkve, do uvale (ne znam.kako se zove...mislim da gleda prema Pašmanu)... tu je plitko more tj. skoro nije bilo vode ....
    U luci dućančić, 2-3kaficha ili mala restorana, na plaži beach bar, prema pješčanoj plaži još jedan restoran...cijene uobičajene...
    Prema Kornatima nam se nije dalo hodati tako da ne znam što ima dalje...

Mene nije nešto oduševilo...vjerujem da je drugačiji dojam kad ideš sa svojim brodom okolo otoka...
    Karta nije bila nešto pretjerano skupa, mislim 15kn, pa onda nek ti ne bude žao otići.
    Inače, imaš u Pakoštanima prekrasne plaže, a to ti je na 5min od Biograda.
    Imaš Pine Beach ulaz 30kn za odrasle, 15kn za djecu. Ležaljku uvijek možeš naći. Pijesak na plitkom dijelu, ima i stjenoviti dio. Hlada isto ima.
    Druga je Božjakovina. U šumi hlad, dio mora s pijeskom,,dio sa stijenama. Parking 5kn/sat ili max30kn za cijeli dan. Raskrčili su šumu tako da ima puno mjesta za ručnike...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.pakostane.eu/hr/izleti-pakostane/otok-vrgada

Ovdje imaš prilično realne slike, ali bez kupača...
    Bove su blizu obale, iza njih brodice, to crno u moru je trava... vidi se i stjenoviti dio uz tu pješčanu plažu...

S druge strane otoka ne znam kako je...

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •