Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: PIROVAC - plaže

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Najbolja plaža na Murteru je Čigrađa. To ti je prvo skretanje lijevo odmah na ulazu u Murter, ima tabla restoran Čigrađa ili tako nekako. Parking se plaća za cijeli dan. Ima restoran i birtija, pijesak za djecu, hrpa uvalica i debeli hlad. Ima i puno ljudi, ali se rasporede na velikom području pa ne djeluje prenatrpano.
    Ja to bebih nazvala pijeskom za djecu. Ako je plima onda ga nema vani, nego djeca stoje u moru do kolhena i grabe van pijesak pa kao nesto rade s njim na betonu. Kad je oseka onda je to komadic od dva kvadrata a uz to zidic gdje sjedis i gledas dijete. S druge strane mola je more ledeno skoro bez plixaka. Meni je tamo lijepo ali nikada nije bilo djeci.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja to bebih nazvala pijeskom za djecu. Ako je plima onda ga nema vani, nego djeca stoje u moru do kolhena i grabe van pijesak pa kao nesto rade s njim na betonu. Kad je oseka onda je to komadic od dva kvadrata a uz to zidic gdje sjedis i gledas dijete. S druge strane mola je more ledeno skoro bez plixaka. Meni je tamo lijepo ali nikada nije bilo djeci.
    Bas tako. Dok smo bili bez djece, hodali smo do malih uvala. Sa djecom je bezveze. Jednom je curu nesto upiklo u tom pijesku, ruka natekla. Nakon toga nismo vise isli tamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •