krećemo u osnovnu pa me zanimaju vaša iskustva
gdje i kada je najbolje kupovati (sve za školu)
![]()
krećemo u osnovnu pa me zanimaju vaša iskustva
gdje i kada je najbolje kupovati (sve za školu)
![]()
Mi smo lani sve uzeli u NN.
Isporuka u njihovu poslovnicu - besplatno.
Kupnjom udžbenika, ostvarili smo pravo na 10% na ostalu opremu/pribor. Mislim da se popust mogao iskoristiti i za kupnju torbe.
Cula sam da se u Stupniku u veleprodaji moze kupiti i na malo do 60% nize cijene
http://www.eurocom.hr/
Ako je pitanje za Zagreb, provjerite jos je jer je nama receno da ce dobiti knjige besplatno
to ce se danas saznati nakon skupstine.
pa ako prodje rebalans proracuna koji je nuzan za to i ako dignu svi rukice za tu tocku, zasto ne?
o izborima na skupstini su vec bile vijesti...o knjigama ni k :/
a ova razmjena skolskih udzbenika za nize razrede mi je gotovo nemoguca - glazbeni, udzbenik i citanka iz hrvatskog i ev eureka (priroda) su upotrebljivi - ostali od SK su ili tiskani na masnom papiru pa se ne da nis zbrisati ili su toliko za ispisivanje i sami udzbenici da nema smisla brisati
kad narastu mozda...a A. cu morati poslati u skolu onda slijeece godine da moze koristiti udzbenike od B.![]()
udzbenike naručim na udzbenik.hr u lipnju
torbe i pernice kupimo preko ljeta
bilježnice i naljepnice isto tokom ljeta, pred kraj uglavnom
Imam jedno pitanje za iskusne, koje bilježnice trebaju za drugi razred? Nismo dobili popis pa ne znam trebamo li pisanke a,b ili c, matematiku 1 ili 2, crtančice za nešto. Iskusni pomagajte!
U početku su još pisali u pisanke B, ali vrlo brzo su prešli na pisanke C. Puno su pisali u 2. razredu, baš sam neki dan brojala, ispisao je valjda 5 pisanki iz hrvatskog, 4 iz prirode... sve su pisanke C osim one s početka školske godine.
Crtančice više ne trebaju, a ni pisanke A. Matematiku, mislim 2. Trebala im je i jedna geometrijska bilježnica (bez crta), ali tek oko polugodišta.
Hvala, budem onda uzela koju pisanku B a većinu C, ne da mi se prvi dan škole juriti po bilježnice.
Iz nekog meni nepoznatog razloga, u većini papirnica koje sam obišla tijekom 2. polugodišta ponuda pisanki C je prilično skromna i većinom imaju neke tipično curičaste motive. Mislim da bih duboko razočarala sina da mu donesem ružičaste pisanke sa srčekima, leptirićima i Winxicama![]()
Istina, većinu pisanki kupovala sam tijekom godine, prema potrebama, možda će sad u sezoni kupovine školskog pribora i ponuda biti raznolikija.
hoće li udžbenici biti besplatni za prvaše ili ne? ima li novosti?
o tome se prica na ovom topicu
ali kopiram i ovdje post:
Kaj sve treba kupiti za prvi razred (osim knjiga koje ćemo, valjda, dobiti)?
OK, torbe.
Kaj još i koliko čega?
Koje pisančice, crtančice, koja mapa za likovni (jel' jedna jedina) ili čekati upute škole?
Ja bih rado već sad ono što je sigurno...
Posljednje uređivanje od lola_34 : 08.07.2013. at 11:39
mi smo otisli i kupili hrpu olovki i gumica, jer su nam svi rekli da tog uvijek fali i da gumice non stop gube. no kod nas se pokazalo da je pazljiv sa svojim priborom. kupili smo bojice, flomice. za ostalo sam sacekala popis. jer tamo ti tocno daju koje biljeznice i koliko, koju mapu i ne nije jedna jedina na trzistu, sto treba biti u kutiji za likovni.
Hvala, Spajalice.
Mislila sam kupiti unaprijed sve ono kaj će nam sigurno trebati, tak da malo ublažim financijski udar u 9. mjesecu...
A, niš, čekamo onda sastanak krajem 08. mjeseca...
razumijem, vodila sam se istom mislju, ali mi je sestra koja radi u skoli rekla da je pametnije za neke stvari pricekati. ali mozes si kupiti par crtancica i pisanki A, te jednu matematiku 1
...i flomastere i vodene i tempere i pastele i nekoliko pisanki B i omote.
Mislim da tu ne možeš pogriještiti.
hvala vam, ovo su mi zlata vrijedne informacije
gdje ćete vi kupovati?
mislila sam možda pričekati kraj 8.mj., jer bi do tada već trebali biti veliki popusti na školsku opremu svugdje...
ali vidim da je do 15. na e-kupi popust (10% na zaba kartice + 10% kod) pa se dvoumim da li da uzmem od njih ili da ipak pričekam