-
Solaris Aqua Park
To je nesto novo, od ove godine-jel netko bio, jel se isplati otici?
-
ne znam jel novo - idem gledati na web. tobogane su imali i prije. Mi smo bili prije dvije ili tri godine. I to u 6 mjesecu. Tobogani nisu radili (toliko o našem turizmu), pa su moja djeca, zajedno sa lokalnom djecom nosila boce vode na vrh tobogana i zalijevali.
inače, u Solarisu imaju odličan mini golf- dosta je skup, ali su klinci uživali
Tobogani se, mislim plaćaju po vožnji, nije bilo cjelodnevne ulaznice kao u toplicama. No, moje su informacije stare, možda se neko javi tko bolje zna
-
Bili smo i prosle godine, i to nam nije nesto, zanima me bas ovo novo.
-
Gledam an netu - vidim da su dogradili nove tobogane, i da imaju dnevnu kartu - stvarno nisam pomogla sa svojim komentarima od prije 3 godine.
-
Ovo je sa dnevnom ulaznicom, 100kn odrasli i 70 kn djeca, pa mi se bas ne ide ako nije super! S jelom i sladoledom za cas ce otici 700 kn!
Posljednje uređivanje od Deaedi : 20.06.2013. at 09:14
-
mi svako ljeto odemo jedan dan u solaris, na zabavu. lani smo slavili i jedan rođendan tu.
ovoga nije bilo, ovo je novi sadržaj.
klincima je bilo fora i lani, samo na toboganima (bilo ih je tri, sad ih je 6) i mini golfu, što kaže nanoibeba, s gusarskim brodom.
a ove godine je ludilo, sudeći po slikama.
naravno da se isplati jedan dan otići.
-
sad vidim cijenu. fakat je malo preskupo. za nas 4 to je 400 kn ako se baš budu držali ovih godina.
ove godine bi mogli lako i preskočiti
-
da, dosta je skupo.
Mi klince barem jednom godišne odvedemo u čatež i tada probamo ići radnim danom, ili pak ostanemo manje od 3 sata, akko bi nam cijena ulaznice bila manja. Imaju i popodnevne. Ovi u Solarisu očito ne nude takva nekakva sniženja, kako bi čovjek ipak mogao platiti tu ulaznicu. ili barem neku obiteljsku
-
Kuglica slaadoleda 9 kn, samo da dodam
-
Vi što ste bile-je li sigurno tamo za neplivače i poluplivače?
-
Pa prije, na starim toboganima, cura se spustala sa onim rukavicama za plivanje, a tata se obicno spustao iz nje, dok sam je ja dolje cekala.
-
Znači mogu s rukavicama, super.
Mislim da ćemo probat ovo ljeto.
-
Bome skupo, ali fora izgleda.
Morat ću se uvaliti familiji na Murteru na spavanje pa obići ovu znamenitost.
-
meni na slici taj tobogan izgleda jako slično toboganu za manju djecu u Čatežu - ono koji stalno zalijeva vodu iz bačve pa treba paziti na manju djecu
-
Evo nas! Dakle fora, ali vise za manje, 3-5g! Curi je ok, ali nista ekstra. Napisem dojmove kasnije.
-
Ulaz je 100 kn za odrasle i djecu od 6 g. Za pojesti ima fast food, meni hambi i pizza i sok je oko 40kn. Dojam - došli smo bez malog, mislili da nije za njega- pa se tata vrati doma po njega, jer bas i je za djecu 3-5g. Curi od 8.6g je ok, ali premalo akcije. Nema brzih tobogana, samo oni sporiji, vijugavi. I ovaj Aqua Park je na samom ulazu u Solaris, dosta dalje od starih tobogana. Može se izaći, pa pokazati račun, i opet ući. Parking je besplatan, vani kod ulaza, pa ima dosta pješice do samog Aqua Parka, jer se radi veliki krug. Lezaljke su besplatne. Ima još i neki plitki bazen i kao neka rijecica koja ide u krug, možeš uzeti velike slaufove za vožnju.
Ukupni dojam: ok, za 1-2x godišnje, ali Catez ili ona AquaLuna u Olimju su 10x bolje i sa vise atrakcija.
-
ali bar ovaj solaris dodaje svake godine nešto novo
još da ponudi obiteljskije cijene, došli bi mi češće na šibenski mač, ovako ćemo prošlu prigodu pamtit kao ritki svetac
-
Išla bih, ali s obzirom na luđačku cijenu ne isplati se otići na jedno poslijepodnevno kupanje koje traje max 3-4 ure. Nisam iz ŠI, dakle, ne dolazi u obzir vraćanje kući, pitam se ostaju li ljudi na cjelodnevnom. Ima li sadržaja za dijete od 3 godine i 2 miseca za cijeli dan? (Da je bar rođena kasnije...uštedjeli bih 70 kuna za nju
)
-
Pa kazes da ima 2g i 11 mj
-
Je li netko bio nedavno? Po mogućnosti ove godine... Gledam sad na webu i ne vidim obiteljsku ulaznicu pa mi je to malo čudno
Naplaćuje li se ulaz na plaže također? Ili samo u vodeni grad? Bila bih zahvalna na bilo kojoj informaciji...
-
Bili mi
(svake godine pa i ove)
Dosta je guzva no sadrzaja je preko svake mjere za svakoga tako da se to ne osjeti (mozda) jako. Ulaz u Aquapark se naplacuje (obitelj s troje djece oko 500 kn), i ako imate djecu koja se vole ludirati na vodi isplati se, inace mozda i ne (mi smo ove godine im platili sat vremena skakanja po onim napuhancima koji stoje na vodi; i to je neki oblik aquaparka). Ulaz u sam Solaris se ne naplacuje. Plaze i nisu nesto, i tamo je (mala) guzva. Imaju i bazene ako tko voli koji su manji i ne placaju se (predvece imaju animacije za djecu: ples, predstave). Plaze su uglavnom s nasutim sitnim agregatom. Ima i veliki dio betoniranih plaza. Setnica je ogromna. Park lijep.
Meni osobno to nije nesto napeto (osim aquaparka)
-
Je li bio netko mozda ove godine?
Zanima me je li guzva, treba li se cekati red (osobito u djecjem dijelu)?
Ima li negdje malo hlada za skloniti se?
Jel dozvoljen unos hrane i pica u frizider torbi? Obzirom da su ulaznice skupe, htjeli bi ustedjeti da si ponesemo svoju klopu.
-
Bio netko? Cujem da su maknuli vodene tobogane kod gusarskog broda.
-
Bili smo mi prije 10ak dana ali se nismo spuštali do plaže.
Ove godine u aquaparku nema novih sadržaja, mrvu je otužnije nego prošlih godina, hrana se čeka po sat i više. Bila je ogromna gužva tako da smo u 11 ujutro jedva uhvatili bilo kakve ležaljke.
Ali mojoj djeci je takav oblik zabave savršen, tako da mi je u planu vodit ih još jednom ovo ljeto.
Od hrane nosim gricke i voće, i naravno vodu. Kao ne bi se smjelo, ali nitko me ne opominje 
Pozitivna stvar je što ove godine ima puno više čuvara nego prošlih godina, vidim i da su brzi na reakcijama.
-
A obzirom na guzvu, jel se dugo ceka red na atrakcije?
Nismo nikad bili pa ne znam kako je organizirano. Moj 3,5 godisnjak je lud za takvim stvarima i mislim da ce biti pravi pogodak za njega da odemo, ali ako cemo po pola sata cekati za spust na aquaganu i sl izludit ce i sebe i nas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma