Dakle imam tu čast da Vam javim da je Romy maloprije stigla u bolnicu.Sad je na ctg-u pa ćemo vidjeti dalje.Izgleda da nam dolazi mali Lucijan :D :D
Dakle imam tu čast da Vam javim da je Romy maloprije stigla u bolnicu.Sad je na ctg-u pa ćemo vidjeti dalje.Izgleda da nam dolazi mali Lucijan :D :D
GO ROMY!!!!!!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma samo je otišao čep, ali i krvari (veli da je to vjerojatno od pregleda na kojem je jutros bila), tako da može potrajati...Ali budući da znam koliko je nestrpljiva da vidi Lucijana, vibriram da porod krene što prije.
I ne zaboravi, Romy, LOOOOOPTA JE ZAKON!!![]()
Mmmmmm, njušim još jedan porod s prijenosom uživo!!! Go, Romy, go! :D
Jupiiiiii!!!
Skači, skači Romy!
sretno!![]()
Ajoj, a dragi joj je na putu! Vibram da sve bude ok, onako kako Romy želi...
Romy mora ostati u bolnici.Ctg je prikazao dva mala truda i to je to.Vidjet ćemo sutra,a do onda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na Sv.Duhu...piše u naslovu![]()
hi hi![]()
prvo sam to pročitala, pa vibrala, a onda kada si napisala za ctg počela čitati postove i tražiti gdje je![]()
![]()
Blago joj se, čeka je najljepši trenutak u životu. Go, Romy, go! :D
Veli Romy da ne bude tako skoro...Mislim da će i ona iskusiti čari dvodnevnog boravka u predrađaoni...
Požuri se, Lucijane!!![]()
vibrrrrrrrrrrrrrrr
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
samo prave frajerice ostaju 2 dana u predrađaoniVeli Romy da ne bude tako skoro...Mislim da će i ona iskusiti čari dvodnevnog boravka u predrađaoni...![]()
Go Romy!!!!!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Imamo li na SD-u reportera za uživo ili je prijenos SMS-om?![]()
Zadnje mi je napisala da je ctg zabilježio dva mala truda i da ostaje gore.
Lucijan i Romy vibrrrrrrrrrrrrrrrrramo za brzi susret :D
pa sad bi neka od proljetnica morala gore da nas izvještava! ajmo cure, koja će?! 8)
Romy je sad na odjelu i nada se da bi je mogli pustit doma,jel se ništa ne događa
romy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~lucian~~~~~~~~~~~~~~~ ~ :D
Veli da još ništa - ima smećkasti iscjedak i lagane menstrualne bolove i na odjelu je. Nadam se da će je pustiti, jer kod nje doista nema razloga za indukciju i bilo bi šteta ne dozvoliti da sve krene prirodnim tokom... Pretpostavljam tek za koji dan.
Svejedno šaljem vibre:~~~~~~~~~~~![]()
Danas smo MD, Kaleb i ja bili na SD na kontroli i posjetili smo Romy - friške vijesti: već dva dana je na odjelu ginekologije, porod nije započeo ali ima manjak plodove vode i doc veli da će ju inducirati ako porod sam ne krene do ponedjeljka. Rekla je da će juriti gore-dolje uz stepenice i skakutati po lopti, a mi ćemo svi vibrirati da sve krene prirodno!
Romy i Lucijan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~ romy~~~~~~~~Lucijan~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
Držim fige![]()