Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Postavljanje vode u parku

DAADAA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Postavljanje vode u parku

Molim za pomoć ako netko zna kome da se obratim sa prijedlogom da se u dječji park u Zagrebu postavi nekakva slavina za pitku vodu. Nešto onako kako ima na Bundeku. Znam da sam vjerojatno nadobudna, ali po ovim vručinama bi nam to stvarno dobro došlo. Iako svi izlaze van poslije podne sa flašicama vode, ipak ta jedna flašica većinom ne bude dovoljna,a i brzo se ugrije. Ako netko zna od kuda krenuti bila bih zahvalna.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bojim se da je najbolje krenuti od malo veće termosice.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nama se u kvartu pred nekoliko godina bio izgradio lijepi dječji parkić s dvjema slavinama (na "vodoskok"). Uništene su u roku keks. Neka služba je na dojavu stigla i stavila nove, ali potrajale su "dva keksa", tako da nisam sigurna hoće li kod vas biti drugačije. Baš sam bila prisutna kad su ih taj put mijenjali pa su radnici komentirali da takve javne pipe nemaju šansu - unište ih noćni napadi mile dječice pa ih zato više niti ne stavljaju.

DAADAA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Na žalost, nisam se previše niti nadala da bi se nešto tako moglo izvesti iako kod nas je park noću prazan(velika djeca su u drugom) pa možda bi potrajalo. Možda vidim sa Zrinjevcem. Po ovakvom vremenu uvijek se sjetim onih velikih starih pumpi kojih je bilo po gradu i trajale su...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi u naselju imamo takve dve pipe, ali nažalost više se koristi za punjenje balona, i zna bit velik red baš pred kraj škole.

mene bi zanimalo kome se obratiti da nam postave onaj set klupa+ stol.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.06.2013. at 14:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •