Trudnice, jel umirete na ovoj vrucini? e, moze i gore biti, s trbuhom i bebom koja ti sjedi na mjehuru imati i gips i stake
Nista nisam radila, samo sam krivo stala, bas se lijepo culo krc, al nema panike, led na nogu i tako cijelu noc- a ujutro puzanje jer ne mogu stati na nogu. i put draskoviceve-tamo su kakti strucnjaci. od doktora cijela jedna recenica"puklo je, longeta 7 dana, pa gips, oporavak vam traje 4 tj". vidim neki primarijus-valjda on zna da je puklo.
i cuvala sam se s tom longetom, sad na kontroli kaze drugi dr. zato nisam isla na rtg, pa sto ja znam, nitko nije to ni spomenuo, ok moze gips, koliko, 3 tjedna, ajde.
i kupim plasticni, preskupo ga platim.
sad mi mozak proradio...jel oni mene bezveze maltretiraju, nije nista puklo, pa mozda je kad me boli kad se preforsam, kak mogu napisati "dane upute" a ni rijeci mi ne uputiti, kak u gipsaoni prodaju gips bez racuna, ma fuj, tak se jadno osjecam i nemam pojma kak da se ponasam.
po ovome prvome je dg.prijelom baze V mtt i koliko sam skuzila oporavak dosta dugo traje, sad nemam pojma na cemu sam, a i nije da imam koga zicat pomoc, pa se forsam i previse.
ja sam se morala ispucati, nadam se da nitko nece imati ovakvo iskustvo, svejedno primam savjete i najbitnije, pitanje:jel bi pristale na rtg u ovakvom slucaju? on se kakti ne radi izmedu 8 i 15tt, ja sam sad 23, al se jezim od sam e pomisli da se ipak nesto dogodi...