Stranica 13 od 22 PrviPrvi ... 31112131415 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1071

Tema: Odbrojavanje 5/13.............by Peony

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

koke!Jao kako prži...
    Tiia,nadam se da si se oporavila
    Least,vucica,šiškica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ do neba i natrag!
    Ajme,baš kak veli Majuška,i ja bi več 5 testova popišala do sad !Nego,Majuška kak si nam ti nakon svih onih peripetija?
    Fali mi nestrpljiva anka,ako čitaš Nema puno grafiča za gledati,a tvojeg je bila milina gledati...ako si voljna vrati nam se !
    Peony,big kiss!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Peony prvotno napisa Vidi poruku
    Vucice, milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tona ************************************************** ************************************************* da nam objaviš plusić i otvoriš novo odbrojavanje!
    Veliki debeli X na ovo!!!

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Peony hvalaaaaa na prašini i vibrama...iako se ja ne nadam..tako je bolje..

Ljubičice hoće li koja piškati?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mucica a tko bi drugi se više od mene nadao, nego ti..
    Zuzy hvala na vibrama, kakvo je stanje kod tebe?
    Posljednje uređivanje od vucica : 27.07.2013. at 14:59

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A kod mene klasika,ja trudna ko i svaki mjesec,do prvog testa.
    Šalu na stranu,tjeram vješticu svim raspoloživim magijama jer taman mi treba dojti na početku mora.Grrr...inače,lajkam si grafič,pikne me tu i tam tek tolko radi reda,sad pak i naišao neki kremić iscjedak,nije mi dosadno.
    Nego vucice,nebi ti otišla kupiti taj testić ?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo i mene s godisnjeg ;(
    Radila sam jucer test i negtivan je. Ovulacija je trebala biti cca 18-19ti dan ciklusa (tako je dr R predvidio na uzv 15ti dc), klimifenski viklus naravno. Ali moje menge jos nema ;(
    Ne kuzim zasto kasni iako je ciklus uz klomifene?

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A Zuzy ne bum kupila, baš si . Zato jer su mi predzadnja dva ciklusa bila na 35 dc..a prošli na 28..ko zna koji joj je vrag opet. Bit će vrućine ove..
    Least a baš mi zao za testić..

Ja bi baš da imamo novo odbrojavanje! Ovo je tek 5 u ovoj godini..

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    i tebe može biti sram što si ovo napisala!
    ovaj pdf kao i svi ostali su otvoreni za sve registriane članove na forumu!
    Odbrojavanje mi je dugo bilo najdraža tema. Netko je kriv što ta tema više nije kako treba. Kopirala sam ovaj post jer mi se više ne traže oni bezobrazni otprije.
    Da, svi pdf su otvoreni, ali nikako ne može žena koja zatrudni prirodno pisati na potpomognutoj i danima objašnjavati svoje simptome ovulacije i što trakice pokazuju i pričati da je već treći, peti ili koji god puta hoće prirodno zatrudnila. Ne bi to bilo fer.
    Žene koje ne mogu zatrudniti bez pomoći moderne medicine ne trebaju čitati kako je to zanijeti bez toga. Pa, ne trebaju ni obratno. Dopustite da odbrojavanje prirodnih začeća ima svoju temu. Dopustite da ostanu trudne koliko god puta žele i mogu, ma koliko godina imale. Ponižavate i mene koja sam 4 puta rodila, i sve druge u takvoj situaciji.

Zašto carmina ne bi smjela i htjela imati još djece? Zato jer neki drugi nick ne može ni jedno? Jako je zločesto to napisati.
    Još bih ja pisala, ali jedna opomena je tu, pa ostajem pristojna.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

vucica i zuzy sretno!

least zao mi je... ako zelis, javi mi se u inbox ili na temu o klomifenu, i meni se dogadjalo isto

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citava ova prica o broju djece itd. je mucna, atmosfera na odbrojavanju je nikakva... Carminu ste napali na pravdi Boga, pitanja o tome kako je nije sram i komentari kako se nadate da joj snaha nije ovdje pod nekim nickom iskocili su nicim utemeljeni, iz ciste ljubomore i pakosti. Uopce se ne osjecam vise ugodno kad citam ovu temu, a godinama sam je s radoscu otvarala vise puta dnevno. Nemam nikakvu zelju ni citati ni vibrati, ali necu se brisati sa liste, iz cistog principa: to bi bilo kao da sam pristala da budem otjerana pakosnim komentarima.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro cure!

Alef slazem se s tobom da je atmosfera opala, i je sve ispalo bezveze..al pokušavamo ići dalje..bar nas ovdje par pokušava, a koje nismo napaleCarminu. Inače nema smisla ovaj pdf, ako se stalno budemo vraćale na to sranje koje je bilo. Uglavnom, Carminu su napale cure koje više nisu ni na listi, koliko sam mogla shvatiti iz onih postova..a također su ju podrzale i one koje nisu na listi duze vrijeme, al su tu davno bile..a neke su i otišle u znak podrške. Pa eto, ja i dalje vibram i čitam za ove cure koje su tu i s kojima dijelim iste zelje..i za našu Zuzy koja i dalje vrijedno vodi listu.

Uglavnom, moje M i dalje nema. cure!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam jedna od onih koja je uputila post Carmini al ne zbog ljubomore jer ima petoro djece i jer moze bez problema zaceti kako je neko napisao, nego zato jer je pocela pisati o nekome osjecaju ljubomore na tudje trudnoce ukljucujuci i svoju snahu. Na kraju se ispostavilo da smo ju prozvale radi ljubomore jer moze radjati i svi su nekako potisnuli postove o ljubomori prema drugim tudjim trudnocama o kojima je jedino Carmina pisala. Pa kako joj netko nebi napisao to sto je napisao. Znam da svatko pise sto mu je na dusi, al ne treba ni pretjerivati. E zato sad pise samo par cura. I ja i dalje pisem jer me nije sram moga posta. Napisala sam sta mislim ali svatko si prilagodi procitano i ispadne ovako glupa situacija. I bez obzira sto ne pripadam ovom pdf-u zelim vibrati curama i bodriti ih jer i sve cure mene bodre.
    I da, zagusena je tema mpo postupcima ali kad nas i je vecina na dva dijela podjeljena-1 mj sam u postupku a drugi opet tu odbrojavam
    Pozdrav i nadam se da uzivate, neki na kupanju, neki u hladovini a ja odoh raditi

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vucice ~~~~~~~~~~~~~~~ za nekog ovna ili ovnicu

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

sutra pišite 2dc...

prijavljujem godinu dana rada na drugoj bebi i opet nam ne ide.. morat ćemo nazad u MPO vode..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

vučica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novo odbrojavanje!
    šiškica nadam se da se varaš i da ćete ipak uspjeti. Ako ne, želim ti kratku mpo borbu
    Posljednje uređivanje od Muma : 28.07.2013. at 14:15

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nije mi se dalo uopće ulaziti u neke rasprave prije ...ali moram reći da ne vidim i ne mislim da je carmina napadnuta iz ljubomore već upravo zbog njene ljubomore

Uopće nemam komentara na ženu koja ima svojih petero zdrave djece i ljubomorna je (otvoreno i iskreno) na druge žene koje pokušavaju dobiti svoje prvo...

Priznajem da sam na to ostala zapanjena...

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav s Jadrana
    Mi odmaramo, opustamo se pijemo vitamine, suncamo se...
    "Ne idite u Grčku da se grcite, vec dodjite u Prčanj da se lijepo odmorite" :D Pusa za sve moje suborke

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

hahahahahaha HK
    uživajte

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo ja došla s kupanja, a ono moja vjerna prijateljica mi je ostavila crveni pozdrav na kupaćem..tako da lagano kreće..pa sutra 2dc. Ali hvala na vibrama curke, idemo dalje. Dobro je da se nisam nadala..razočarenja nema.
    Kitty gdje ti je taj Prčanj...
    Posljednje uređivanje od vucica : 28.07.2013. at 19:42

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Šiškica zao mi je zbog M...ako baš budete išli u MPO, zelim ti i ja kao Muma da to bude kratka borba.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 28.07.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

šiškica,vucica
    HK,super ti je ovaj slogan i pozivnica ,daj lokaciju!
    Least,žao mi je zbog neg. testa...ako več mora,nek onda dođe što prije da krenemo u nove nade...

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

vucica i siskica...

zuzy temp lijepo napreduje

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    Carmina, ja cu ti napisati nesto sto dosta cura na forumu misli ali ti nitko ne zeli reci.
    Daj se smiri, imas 4 djeteta hvala Bogu zive i zdrave, ne trazi kruha preko pogace! Obzirom na starost sina i vrijeme je da budes baka koliko god to tebi tesko palo. Cure ovdje a i ja sama, nemaju ni jedno dijete i bore se da bar jedno rode, a tI si od onih cim vide onu stvar ostanu trudne. Sorry!
    Ti nisi stara, ali vrijeme je da prihvatis cinjenicu da je malo cudno da imas dijete starosti kao i unuce!
    Ljuti se koliko hoces, ali to je tako! Admini me mogu i izbrisati, nije me briga ali je netko ti vec morao reci.

Pročitala sam ovaj pdf s namjerom da se pridružim i jako se razočarala. Bez obzira na sve, ovo je bilo jako ružno napisano i s namjerom da povrijedi osobu koju uopće ne poznaješ. I mene bi povrijedila ovakva izjava. Čemu? Nadam se da te prao pms dok si ovo pisala jer nitko ne zaslužuje ovakve riječi. Ja te ne poznajem i čitajući tvoj komentar mogu svašta zaključiti o tebi. Ali upravo zato što sam pronašla, ipak odlučujem ne sudjelovati. Na žalost, u mnogo rodinih tema koje sam smatrala da bi mi mogle biti korisne, pronašla sam takve biserke sa svojim izjavama da sam se počela križati i shvatila da je rodin forum prilično neozbiljan, svašta je dopušteno, i pojedini pdf-ovi me nekako podsjećaju na pravu sektu, klan ili nešto sl. Zato bježim odavde i svima želim puno sreće u dobivanju bebica!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Zuzy - evo me natrag!!!!!!!!!! Trebalo mi je neko vrijeme nakon neuspjelog postupka - totalno sam se bila razočarala i trebala mi je distanca. A kako nema odustajanja ili posustanja, odmah sam se bacila u mjerenje BT. I izgleda da će mi ovaj ciklus ostati anovulatoran - a to nikada nisam doživjela u 22 ciklusa od kad pratim tempicu.

Možda od lijekova - možda od dijete koju sam započela - kako god: nadam se da će od slijedećeg ciklusa sve biti po starom!!

Vidim da se ovdje desio neki raspad sistema - nisam još sve postove proučila unazad zadnjih par dana - ali nadam se odnosno uvjerena sam da će se sve srediti i vratiti u normalu. Zato zuzy - piši 17dc (iako bez ovulacije nema ni odbrojavanja do M).

@ memoriz: Draga pretjeruješ. Rodu uspoređivati sa sektom?!?!?!?!? To ti je NO-GO. Pomoću Rode sam naučila brdo stvari koji mi doktori nebi pojasnili u 1.234 termina. I žao mi je što se nisam istog časa registrirala na Rodi čim smo se odlučili za bebu - uštedjela bi si dragocjeno vrijeme koje sam ovako potratila.
    Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 29.07.2013. at 09:19

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

anka dobrodosla natrag

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Thanks Sushi!!!

Zuzy - tako ti je lijepi bio grafić - a k vrapcu...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej anči ,popodne te stavim na listicu.
    No,si vidla...glava me oče raznesti,dok sam ujutro vidla da je temp. pala,popila sam si ibuprofena.Al koma kak boli,sve mi je mučno.
    Po svemu sudeči,menga stiže i to ranije

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy baš mi je žao
    nadam se da će more unjeti neke promjene pa da će fet biti pobjednički.... od ti to želim

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas mi je negdi 12 dno,ak menga dojde za cca 2 dana,bude mi kratki ovaj ciklus a FET otpada jer taman budemo na odmoru oko O.Izgleda da je i meni suđen rujan.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Carmina ak ces poslje sestog htjeti i sedmo podrzavam te skroz

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    [B]
    @ memoriz: Draga pretjeruješ. Rodu uspoređivati sa sektom?!?!?!?!? To ti je NO-GO. Pomoću Rode sam naučila brdo stvari koji mi doktori nebi pojasnili u 1.234 termina. I žao mi je što se nisam istog časa registrirala na Rodi čim smo se odlučili za bebu - uštedjela bi si dragocjeno vrijeme koje sam ovako potratila.
    dobro, vidim i ja da sam malo pretjerala s ovim kaj se sekte tiče i dapače, tu sam pronašla mnogo korisnih savjeta radi čega sam se i priključila, ali zar se ne bi sve trebalo svesti upravo na to?! Na žalost, radi se o pojedincima tako da pretpostavljam da se tu primjenjuju pravila opomena i isključivanja ako netko pretjera, no sve u svemu ovakve situacije nisam doživjela ni na jednom drugom forumu pa sam zato jako izneađena jer sve tražimo dodatne savjete u vezi djece, nade ako ih nemamo a žarko želimo, utjehu ako ih izgubimo, dijelimo misli koje ne bi podijelili ni sa svojim najbližima i smatram da nikome ne trebaju grube riječi od kojih zapravo i bježimo u ovaj virtuozan svijet. I samo da napomenem da se mišljenje može izraziti i na uviđavan i pristojan način.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja sam neko vrijeme bila na više foruma (kao pasivan sudionik) dok se nisam registrirala na Rodi - ovdje mi je bilo najbolje. Ako tebi nije ovdje dobro - svakako si potraži drugi forum koji ti bolje odgovara. Svi smo drukčiji - svi imamo različite okuse i preferencije.

Ne želim osvježiti diskusiju koja se desila za vrijeme kad mene nije bilo, ali moraš znati da su cure koje su u MPO vodama jako osjetljive po tom pitanju (i ja sam isto krenula MPO putem) jer postupci koštaju i živaca, i vremena, i novaca, i strpljenja, zahtijevaju brojne žrtve i znače višestruki stres - te se nitko ne smije uspoređivati i zadirati u tu domenu koju (srećom) nije sam iskusio. A granicu pristojnosti predmetna forumašica je prekoračila na način da je sebe (koja je Bogu hvala prirodnim putem uspjela roditi 5 djece) usporedila sa svima nama koje godinama nastojimo ostvariti trudnoću, a zbog neplodnosti (=bolesti) nismo uspijeli.

Zamisli kako bi osoba koja je oboljela od neke strašne bolesti reagirala, da joj se netko drugi žali na prehladu ili na žulj na peti?!?!? Da li bi tu očekivala pristojnost????

Vidila sam da se Carmina ispričala za sve napisano i da je rekla da njoj nije bila namjera ikoga uvrijediti, da se krivo izrazila. Zato - zaboravimo to, sve je oprošteno! Idemo dalje!!!!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

anka!

zuzy

memoriz...pridruzi se listi

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 29.07.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooo!

Nism dugo skuhala kavu, e pa kuhana je pridružite mi se !

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MAMI,fala na kavici,pa več sam se pitala zakaj si prestala kuhati
    Ja pridodajem slance,friško pečene iz pekare kraj mene
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Na godišnjem sam pa onda kad ustanem dok ja po kući i s curkama ako uspijem dozujat ovdje ma brzaka i to je to.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej cure..
    evo ja bi sad mogla kavu i slance..taman sam završila s učenjem, pa idem pravit ručak. Moja M ide li ga, ide..fala bogu neće je biti kad mm i ja budemo ošli tj dana na otok u 8 mj..da se malo odmorimo.
    Ima li kakvih novosti kod ljubičica? Nitko da nas razveseli s + već duze vrijeme..

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav! Paše kava.... opet
    ja sam evo, drugi dan godišnjeg dovršila generalku u stanu, sad samo laganini, malo na more, malo noge zrak i tak do 26.8.

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

HelloKitty stvarno gdje je taj Prčanj? Bilo me svugdje, al tamo još nisam bila

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sad i mene zanima, još nismo odlučili gdje ćemo pa možda da odemo u Prčanj ili na Prčanj

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sandra bome imas duuugi godišnji..odmori sve u 16!
    Očito je dobar taj Prčanj dok se Kitty ne javlja...ko zna što radi na njemu..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 30.07.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc

odbrojavalice:

žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Baš sad brojim,ima nas 13 na dc listi fora...
    Least,ima novosti?

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Imate mahanje s Prcnja )) Ja ne silazim s njega, mislim s Prcnja )
    Odmaram se po cijele dane.
    Slusajte curke, dosta je forum bio u negativnom tonu, ajte i vi malo na Prcanj da se odmorite
    Lokacija: neka uvalica na lijepom jadranskom jos danas more malo uzburkano, bas da MM da koji val s ledja

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

HelloKitty , Uživaj na Prčnju,i ja ču uskoro u sličnu uvalicu da mi MM baca valove s leđa

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

žužy i ja ću za tobom....

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja ću također, iako imam more doma, ali idem dalje ipak..
    Zuzy 13 kazes..ma do kraja godine se mora smanjit lista..zato cure, sve trazite valove..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •