Stranica 8 od 22 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 1071

Tema: Odbrojavanje 5/13.............by Peony

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kuuudri Da nas razveseliš sutra ujutro!
    Hello Kitty,Trapava,dobro nam stigle među ljubičice!Kaj ima kod vas,simptomi kakvi?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ svima potrebnima!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i saam sebi držim fige da ne stigne sutra...danas se budila cijelu noć i provjeravala. i nema je još...
    inače, u posljednjih godinu dana, imala sam dva puta ciklus od 33 dana i to je bilo najduže! danas je 33.dc

dakle, sutra je dan D! puuusa!
    Posljednje uređivanje od kudri : 14.07.2013. at 19:12

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

samo da ne dođe

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kudri

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kod mene nista. Ni S od bilo kakvih simptoma, nema cak ni PMS-a
    Muz je poceo da jede onu smjesu sa 12 vrsta sjemenki i medom.
    Pije vitamine i minerale.
    I isli smo jednoj travarki koja nam je dala caj narednih 40 dana.
    Tako dok to sve popije i pojede jadan vise nije ni gladan, a ni zedan
    Danas izlazimo iz trznog centra muz i ja, a ispred stoji ciganka i prosi. I prosli smo pored nje, a ona povika za mnom "ubrzo ces ti roditi i to sina".
    Sva sam se najezila. Pomislih samo "iz tvojih usta u Bozije usi".
    Tako da eto mi smo se naoruzali svim i svacim, nadamo se da ce nam uroditi plodom.
    Spremamo se i na odmor za koju sedmicu, potrebno nam je malo relaxacije.

Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Nadam se da tvoja vjestica nece doci narednih 9 mjeseci!!!

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ima li novosti od sare?!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooooooooo!

Kavica za sve!

Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutreko!
    MAMI,fala na kavici!
    Došla sam zavibrati još malo kudri prije posla,tipkamo se kasnije s listom.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Kudri piškaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Hoćemo novo odbrojavanje
    Posljednje uređivanje od carmina burana : 15.07.2013. at 07:19

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dobro jutro drage tete, evo i mene na koffici

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mravak, hellokitty, trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluseke

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

Moja graf prolupao, promjenio mi datum O a nisam imala trakica ovaj mjesec,tak da ja sad znam manje nego sam ikad znala.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MAMI,ajd stavi link na grafić u potpis,da i mi vidimo tvojeg ff-ića

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kudri idemoooo!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj HelloKitty prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li novosti od sare?!
    ak mislis na sarazg33-jos je u komadu. Ceka se, maloprije se javila

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kudri navijamo, kitty da se sto prije ostvari ovo sto ti je teta romkinja rekla!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + *********************************************
    Ljubilice reci molim te Sarizg33 da mislim na nju i da se nadam da će brzo ljubiti i maziti svoju princezu Kaj se to kod nje sve toliko otegnulo??? Pa 11.7. je imala termin za carski

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

OK KUDRI nam svima vadi mast, čekam cijelo jutro da se javi, a ona ništa. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +, ne mora biti velik kao kuća, ali neka bude makar tanjušna druga crtica na testu.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Kudri se izgleda još uvijek bori sa sobom ponovno ići u ljekarnu
    Mene počeo pikati lijevi jajnik, a CM ni traga Mm je jučer bio u nemilosti jer je pretjerao s pa danas čekam nadoknadu!
    Ljubičice ima li kakvih simptomčića (osim forumskih)?
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej cure!
    Vidim u iščekivanju smo u vezi Kudri, pa evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Mravak, Hellokitty, Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne dođe M!

Mi smo bili aktivni zadnjih par dana..više iz gušta nego zato što moramo..Carmina i ja sam u subotu pretjerala s koktelima, tako da sam jučer cijeli dan bila u komi..

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a curke moje, sori na nejavljanju! nisam jučer stigla kupiti test jer sam se kasno vraćala prema zgu... a i strah me malo da ću se razočarati...ovako dok neznam, drži me euforija!
    još uvijek nije stigla , ali kao što rekoh, danas je dan D...pričekat ću kraj dana, možda i kupim nakon posla, pa popiškim pred večer...

pusa svima i hvala na vibrama, podršci i dobrim željama!!!!!!
    Posljednje uređivanje od kudri : 15.07.2013. at 12:21

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Kudri baš si sado-mazo

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    Kudri baš si sado-mazo
    totalni! sva sreća da na poslu imam puno posla, inače bi već odjurila do ljekarne!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

kudri a baš si mogla kupiti u dežurnoj ljekarni
    eto šta ti je trudnička zaboravljivost

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kudri mi čekamo a ti još ni test nisi kupila Sad će me cure ubiti, ali kad si do sad već čekala pišaj taj test sutra u jutro, kaj je sigurno je sigurno i nemoj nas više držati u toj neizvjesnosti nego javi odmah!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ************************ za veliki +

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kudri,jesi zločesta,pržiš nas lagano,a mi željne..
    I,ne slušaj mucicu,samo ti kupi fino testića i popišaj dotičnoga još danas ,ionak se več mora videti kad god pišala.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kudri nas sve drži na tihoj vatri, ne zna kako je nama dok čekamo vijesti sa ove strane kompa. Lako je njoj ha ha ha.
    Ma odmah uzmi dva za svaki slučaj, jedan za danas i jedan za jutro da smo sigurni.
    Posljednje uređivanje od zibba : 15.07.2013. at 13:02

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

lude ste skroz!!! da, pržim i sebe i vas na tihoj vatri!

ali tak se bojim razočarati, a i onaj osjećaj: "sad će, sad će", je stalno prisutan, pa trčakaram do wc-a non stop!

obavještavam da ću vas izvijestiti odmah, bez odugovlačenja, čim prikupim i obavim sve potrebno za ovu misiju!
    Posljednje uređivanje od kudri : 15.07.2013. at 13:24

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Ma odmah uzmi dva za svaki slučaj, jedan za danas i jedan za jutro da smo sigurni.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 15.07.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
    MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, krenuo spoting...nekakvo šugavo smeđarenje

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Ok. To ti je lažna M

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

I meni krenuo spoting.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cure ne stizem citati i pratiti, na godisnjem sam i bez neta. Puse

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

MAMI 2, zar već spoting??, pa stvarno su ti kratki ciklusi...mogla bi meni malo posuditi, pogledaj moj od 33 dana! đizus
    curke, prebacujem palicu, sutra pišite 1dc

žalosna sam... i još jednom kudri shvatila i naučila da je svaki ciklus drugačiji i da sa svakim simptomom mogu guzicu obrisati!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kudri
    I ja kad sam sinoć vidjela spoting baš sam pukla, i šta je najgore svima je to normalno, ma ne znam šta bi mislila.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro komadi !
    Kava je skuhana, pridružite mi se !

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dobro jutro ...MAMI2 ti si stvarno ranoranioc ...zar spoting tako rano???!!!...to je zaista kratak ciklus...

kudri...a bas mi je zao

zibba...vidim ja da se ti smucas ponovno ovdje, hoces nas iznenaditi 4 srecicom

drage moje ja u sub gibam na more i taman NE bi trebala dobit, ali nekak mi se cini da cu uzivati 2 dana i onda krece poplava ...javit cu vam s moba novosti ...joj kak bi to bilo divno da mogu uzivati s deckima na moru i da ne dobijem M i da sam T i da......necu vise pisati lista bi mogla biti jako dugacka...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Rodila sarazg33!!!!
    Otvorila sam temu na cestitanju, posto sam na mobu ne mogu link staviti

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A šta ću, kad radim ujutro ustajem u 5

Željana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vještica ne dođe.

Ljubilice šta se kod tebe događa, možeš nam napisati malo .

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam ovaj ciklus bila u stimulaciji, veceras stoperica, cetvrtak punkcija. Sad sam isla vaditi estradiol i progesteron da se vidi i njihova razina. Pisala mi je jedna forumasica da los nalaz progesterona moze odgoditi transfer na iduci ciklus pa se ja nadam da ce meni biti sve ok!!! Jedva cekam da sve prodje ...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Znam da si na stimualciji, gledala sam na mpo da vidim kako se razvija situacija kod tebe ali nisam našla . Čini mi se da prvi put nisi išla vadit estradioal i progesteron,koliko me sjećanje služi.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ljubilica to je kod sarazg bio VBAC? Znam da je žicala carski, kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

kudri i MAMI2

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kudri i mami bas mi je zao držite se dragice moje!!Sari čestitke na prinovi!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ljubilice sretno u ovom postupku - želim ti svu sreću ovoga svijeta
    kudri i MAMI2
    sutra sam na 1FM pa ćemo vidjeti što i kako dalje....
    šaljem vam svima ~~~~~~~~~~ posebno ljubičicama

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zibba...vidim ja da se ti smucas ponovno ovdje, hoces nas iznenaditi 4 srecicom

drage moje ja u sub gibam na more i taman NE bi trebala dobit, ali nekak mi se cini da cu uzivati 2 dana i onda krece poplava ...javit cu vam s moba novosti ...joj kak bi to bilo divno da mogu uzivati s deckima na moru i da ne dobijem M i da sam T i da......necu vise pisati lista bi mogla biti jako dugacka...
    ZELJANA02 - ma ja bi rado ( iako ne još, mala ima tek 19 mj, a morala bi ići malo i raditi da se riješim nekih dugova), ali MM nije za to. Tako da jedino ako nas iznenadi i dogodi se ( mislim, uz zaštitu u koju se MM pouzdaje i vjeruje da je 100 % sigurna, a u pitanju je Vadi ga van tehnika ne bi se čudila). Ja nekako imam dojam da još nisam gotova sa T i rađanjem, valjda netko zna o čemu govorim. Nekako me već mjesecima kopka taj filing da me negdje i nekada čeka još jedna bebica, i svaki puta kada dobijem se iznenadim. A još mi se i ciklus skratio i unormalio pa sam u sve večim šokovima po tim pitanjima.
    A kako sam često na Rodi, uvijek navratim ovdje vidjeti što ima, odgovoriti na pokoje pitanje ( ipak imam staža i iskustva nakon 3 T). Jedino mi je žao kako ima sve manje novih odbrojavanja, u ono prije doba kada sam ja šetala ovuda svakodnevno, ipak je bilo puno više odbrojavanja. Možda je i nas na listi bilo više. A sada u ovoj godini tek 5, vrijeme je za baby BOOM. Sjećam se kada sam bila T sa H. bilo je oko mene more trudnica i beba, a sada ne vidim niti jednu trudnicu, a malih beba je isto jako malo.
    Neki dan je svekrva došla sa mise doma i rekla kako je na misi pjevala jedna obitelj koja ima 16-tero djece, baš mi je to bilo super za čuti da ipak ima i onih koji žele imati više od jednog-dvoje maximalno, a ne da se čude kada razmišljaš o trećem djetetu.

A što se M na moru tiče, uvijek dobijem 2-3 dan na moru, evo idem 16.08. a trebam dobiti 20.08. i tako svaki puta, moji se kupaju a ja na plaži glumim bovu. Čak ni tampon ne mogu staviti jer po 3-4 dana curim kao luda ( zadnje vrijeme nakon 2 sata uz tampon i uložak još i procurim sa strane), a svako krvatenje traje bar 8 dana ( e kada bi se i to još skratilo nitko sretniji od mene).

Kudri - tako mi je žao. Znam kako je sa dugim ciklusima, moji normalni su do nedavno bili 33-35-35 i više dana, pa čak i 45. Sada se iznenada "skratio" na samo 31 dan i tako je točna da me iznenadi svaki puta.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    ZELJANA02 - ma ja bi rado ( iako ne još, mala ima tek 19 mj, a morala bi ići malo i raditi da se riješim nekih dugova), ali MM nije za to. Tako da jedino ako nas iznenadi i dogodi se ( mislim, uz zaštitu u koju se MM pouzdaje i vjeruje da je 100 % sigurna, a u pitanju je Vadi ga van tehnika ne bi se čudila). Ja nekako imam dojam da još nisam gotova sa T i rađanjem, valjda netko zna o čemu govorim. Nekako me već mjesecima kopka taj filing da me negdje i nekada čeka još jedna bebica, i svaki puta kada dobijem se iznenadim. A još mi se i ciklus skratio i unormalio pa sam u sve večim šokovima po tim pitanjima.
    A kako sam često na Rodi, uvijek navratim ovdje vidjeti što ima, odgovoriti na pokoje pitanje ( ipak imam staža i iskustva nakon 3 T). Jedino mi je žao kako ima sve manje novih odbrojavanja, u ono prije doba kada sam ja šetala ovuda svakodnevno, ipak je bilo puno više odbrojavanja. Možda je i nas na listi bilo više. A sada u ovoj godini tek 5, vrijeme je za baby BOOM. Sjećam se kada sam bila T sa H. bilo je oko mene more trudnica i beba, a sada ne vidim niti jednu trudnicu, a malih beba je isto jako malo.
    Neki dan je svekrva došla sa mise doma i rekla kako je na misi pjevala jedna obitelj koja ima 16-tero djece, baš mi je to bilo super za čuti da ipak ima i onih koji žele imati više od jednog-dvoje maximalno, a ne da se čude kada razmišljaš o trećem djetetu.

A što se M na moru tiče, uvijek dobijem 2-3 dan na moru, evo idem 16.08. a trebam dobiti 20.08. i tako svaki puta, moji se kupaju a ja na plaži glumim bovu. Čak ni tampon ne mogu staviti jer po 3-4 dana curim kao luda ( zadnje vrijeme nakon 2 sata uz tampon i uložak još i procurim sa strane), a svako krvatenje traje bar 8 dana ( e kada bi se i to još skratilo nitko sretniji od mene).

Kudri - tako mi je žao. Znam kako je sa dugim ciklusima, moji normalni su do nedavno bili 33-35-35 i više dana, pa čak i 45. Sada se iznenada "skratio" na samo 31 dan i tako je točna da me iznenadi svaki puta.

oooo zibba pa to je kao lijepo ...nadam se da ce vas opet iznenaditi nesto preko pupka ...da, o tom osjecaju kada mame kazu da jos nije gotovo sam cula dosta prica, a ja se nadam kako ce ti se zelja i ostvariti...
    da, nekad je bilo jako puno odbrojavanja i ovdje je bilo jako zivo, iskreno se nadam kako ce opet biti veselo i jedan dugacak vlakic ce krenuti s ovog podforuma na trudnicki...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mami 2 tako je, 1.put nisam niti jednom vadila krv niti dobivala cetrotide. Ovaj postupak mi se nekako cini za sad uspjesnijim. Bar me kontroliraju. Ili si ja to brijem. Al znam da sam pospana. Imam osjecaj da sam svaki dan u jutro ili u petrovoj ili na poslu. Crknuta sam. Samo da aspiracija prodje uspjesno

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    ljubilica to je kod sarazg bio VBAC? Znam da je žicala carski, kako je prošlo?
    carmina ako sam dobro shvatla, na dan CR je bila otvorena 4 prsta i dogovor je bio da ce ipak probati prirodno. Jutros je isla na inducirani, uz epiduralnu je rodila za 2 sata. Kaze da je super bilo, da nije popucala i da je babica odradila odlican posao. Dobro su obje. Kaze da se bojala tog prirodnog poroda al sad je sretna sro je bilo tako i odlicno zavrsilo

Stranica 8 od 22 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •