-
lista za 16.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
-
Hej svima!
Draga kudri,a u tri pikse marmelade
...ipak,fala ti na malo adrenalina ovih dana,lijepo je biti u "plusić muvingu"!
MAMI 2,znači i tvoja M kesi zube...
Mary123,welcome u ljubičice,kak si nam!?
mravak,HK,trapava,

ljubilice,Sandra, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
hvala curke, baš mi je žalosno gledati me skroz dolje:/
curi ko ludo!! grozno! a cice i dalje booooleee!! uf, sve nekako čudno skroz!
pusa svima!!
-
-
žužy bilo je i vrijeme i sretno, ja sam u cet.gore!
-
snupi,ideš da potvrde trudnoču?Jel si več u 6 tt?Možda več vidiš srčeko
Joj,ma taaak mi se otegnulo sve skupa,več sam nestrpljiva s tim čekanjem i nikud nikam...
-
u četvrtak je meni 5 tj i 2 dana od mojeg zadnjeg m ciklusa.
-
Bok cure moje! Mi smo u radovima, radimo neke preinake po stanu pa se nisam stigla javiti.
Taman sam krenula pisati kako nemam jos nikakvih simptoma da cu procurit, kad me upravo pocelo pikati :/ pretpostavljam da ce sutra krenuti ili cak veceras. Iskreno, ne cudi me jer smo profulali par plodnih dana jer smo imali tihu misu :D
Sari cestitke na bebici, a svim ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Danas je 4 mjeseca mojem
uf, uf...
-
žužy čekamo dobre vijesti iz Petrove!
carmina baš je proletilo
-
trapava, tiha misi, hihihi, kako mi je to poznato! fulali smo i mi tako par ciklusa. sad pazim kad se svađamo! 
inače, ciklsu mi je fakat čudan! nevjerojatno mi je koliko je tijelo drugačije iz dana u dan, mjeseca u mjesec!
evo, m stigla, cice i dalje velike i debele, iako se stalno ispuhnu par dana prije M. M je obilna, ali uopće ne boli, nemam onaj osjećaj zatezanja, kao inače!
sva sam u čudu, pitanjima i nedoumicama??? koliko go pratim što mi tijelo govori, nikako da naučim jezik kojim priča
-
28 DC. U dan, u sat, u minut... Da bar nekad hoce zakasniti da mi da makar laznu nadu...
Biljezim se za 1 DC...
A opet, hvala joj sto je redovna...
-
lista za 17.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
-
HelloKitty
,da...kolko ti žao što je stigla tolko si zahvalna što je redovna i ne komplicira..
Tiia,di si nam nestala? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mary,ti si u fazi čekanja na nove briseve jel? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
carmina,grlim draga 
zeljana hm,nisam ti pametna oko vručih stopala jer mene navek zebe za noge,možda neko zna nekaj...
Trapava, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije došla i da ne dođe mjesecima te da je pikanje ono pozitivno pikanje 
Obavili doktora,čak me i bacio na stol te smo vidjeli jednog krasnog folikulića od 18mm,endić mi nije neki (5,5mm).Imam mogučnost iči u FET ovaj ciklus ali pošto ne mogu zbog posla,nadam se sretnom kolovozu!Ali zato se bacam na mužeka navečer (jučer,danas,sutra
) i oprašivanje naturale!
-
-
-
-
-
Sad cu ja do rujna biti na godišnjem pa cu se odmoriti
-
Jutrekoooo!
Izgleda da je jučer bila O, tak sam bila napuhana i šarafilo me u lijevom jajniku, danas se primirilo. Sad onaj famozni tww grrr...
Nego cure, vidim na stranim forumima kako ženice otvoreno progovaraju o nečemu kaj sigurno muči i sve nas ovdje, a nisam nikog čula otvoreno pričati o tome... Jel' i vas napadne onak' neka doza ljubomore kad neka ostane T? Mene da! Ma veselim se ja svakoj od vas, ali ostane neki osjećaj gorčine... Zapravo, mučilo me to zadnja 3 mjeseca - ne ljubomora tipa "zašto ona?", nego ljubomora "zašto ne i ja?"! I kad sam konačno to među njima istresla iz sebe, lakše mi je i sad sam se fakat iskreno počela veseliti svakom tuđem plusiću i otpustila sam te kočnice u mozgu. Pa eto, ako koja još ima hrabrosti ovak' javno priznati, vjerujte bit će vam lakše! Možda je baš to onaj stres koji nas sve koči i kojeg se trebamo riješiti 
Svima
Posljednje uređivanje od carmina burana : 18.07.2013. at 09:01
-
CB...evo ja se javljam...prvo dugo nisam mogla ostati T i bila sam jako nesretna i s gorcinom u zelucu cestitavala i isla na feste za rođenje, onda sam ostala T i imala spontani, onda sam tek bila ogorcena, ljuta a kad bi vidjela trudnicu unutra bih se raspadala...da, da iza mene je zaista tesko razdoblje...no, sada je drugacije, imam zivo i zdravo prekrasno dijete, zelimo barem jos jedno i sad je sve nekak opusteno i lagano i nema vise tog osjecaja ljubomore...
-
CARMINA - evo ja ću prva priznati, dok sam radila na prve dvije bebe znala sam biti luda od ljubomore kada bi vidjela trudnicu ili saznala da je neka poznanica, prijateljičine prijateljice neka tamo ostala trudna, pogotovo neočekivano, kao nisu željeli - dogodilo se. Prvu smo "radili " godinu dana, drugu 10 mj, treća se dogodila. Pa sada ti budi pametan ( možda sam sada u tridesetima plodnija - ha ha ha). Ali to mi je znalo jako ići na živce, da me hvata takvo ludilo i zavist kada vidim trudnicu. Pogotovo kod prvog djeteta, jer su mi prije ginekolozi ( više njih) rekli da nikada neću ostati trudna iz XY razloga, a sada imam tri srećice usprkos njihovim prijetnjama.
-
Eh carmina...rekla bi da je tak kod svih nas koje tolko želimo zatrudnijeti.Ista stvar kod mene,ne pomislim zašto je sad ona trudna,več mi refleksno prođe kroz glavu,i ja bi.Zašto nisam ja.Tko zna dal bum ikad iznesla trudnoču do kraja.Zašto?Zašto?Zašto?Kak veli zeljana,nakon spontanog sve je gore.To zašto mi sve češče leti glavom.Evo,baš je prošla trudnica kraj mene na poslu
Posljednje uređivanje od žužy : 18.07.2013. at 09:24
-
Joj, hvala vam cure, najbolje ste! Ma meni je to sad otkako sam izgubila ovo djetešce, ne mogu se prepoznati, a poveći broj ih je iza mene
Valjda i zato što sam svjesna svojih godina i da je to možda konačan broj moje dječice...
-
Zeljana meni je vjecno vruce svuda pa tak i za stopala. Pogotovo zadnjih dana kad navece legnem u krevet. Zast, ne znam
CB pridruzujem se ljubomornima. I ja sam bila ljubomorna i ljuta na cijeli svijet kad bi cula da je bilo koja trudna. Hvala Bogu prestalo. Nadam se da nebum vise nikad tak jer je osjecaj grozan 
Zelim vam svima male smotuljkice cim prije
-
-
hvala carmina što si to iznijela javno,znači nisam jedina ljubomorna....možda sad još i više nakon gubitka,iako se trudim da ne razmišljam o drugim trudnicama koje su u mojoj okolini
-
Jutrooo!
Jutros kasnim, net mi doma štekao.
Vidim nitko nije skuhao kavicu, pa evo kuhana je.
Carmina mislim da svi imamo te trenutke, pogotovo dok sam se trudila za drugu curku, sada ne toliko ali da osjetim zrno ljubomore. A s druge strane, nekako sam se loše osječala, ustvari ne znam kako bi opisala taj osjećaj, pisanja o borbi za još jedno djete, imam dvoje, tu se dosta cura bori za prvo i jednostavno osjećaj kao da nemam pravo kukati.
I kad vidim da uspiju cure koje se bore za prvo godinama stvarno me preplavi sreća, jer to je stvarno blagoslov i želim ga od srca svima .
Nitko oko mene nezna da smo ušli u mpo vode zbog želje za još djece,ustvari zna seka, mama, i 2 frendice i vi . Većina bi nas vjerojatno proglasila ludima.
E da ,na drugim forumima se piše otvorenije, i ja sam to primjetila, ali ovdje čim smo malo van teme slijedi opomena .
-
MAMI2, mislim da ne treba sankcionirati ovakvu tematiku jer i to je dio procesa (duševnog) prije začeća. I meni je isto bilo bad pisati o nekim stvarima, valjda tek mene smatraju ludačom, ali svi znate kako je to kad osjetiš potrebu za bebom, bez obzira jel' prvo il' deseto! Da, to otvorenije pisanje... Na jednom forumu sam našla ovo: " ... imaju 7-ero djece, sad je trudna s osmim, kuč..., mrzim je! Tulila sam cijelu noć, najradije bih je opalila šakom u nos kad mi je rekla!"
Ok, ovo su ekstremi, ali dobro je to negativno pljunuti van, nekako lakše dišeš!
-
-
lista za 18.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
-
-
Curke, pozdrav svima
Koka je snjela 5 jajceka. Sutra cemo vidjeti kaj su jajceka radila danas 
Sandra i ti budi dobra koka nesilica u subotu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od ljubilica : 18.07.2013. at 19:03
-
sandra i ljubilica sretno ~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
Zuzy, molim te sutra napisi 2. dc
Kao sto sam i rekla, nisam ni icekivala nesto (nadala se jesam ali me razum spustao na zemlju)
Sto se tice ljubomornih osjecaja, nisam to osjetila jos. Valjda jos nisam dovoljno dugo u pokusavanjima, tak da me pitajte za koju godinu ak ne uspijemo. Ja uvijek nekak zabrijem "to je znak da cu i ja uskoro" il tak nekak. A ak je netko bliskiji onda se veselim bebi. Ali mislim da to o cemu vi pricate nije nikakva ljubomora nego samo tuga. Mislim, helou... Ako igdje ima zaista iskrenih zelja i dobronamjernih misli, onda je to tu. Niste nis ljubomorne, a posebno ne ti cb.
-
I puse svima i ima da se sad izredate medju ljubicicama i onda is is da se napuhnete ko baloni
-
-
Mucica samo mirno, gledaj u pučinu i nirvana
Moj prvi se javio oko 4,5 mj T, kao neko lagano praćakanje ribice dok sam mirovala. Ostale sam osjetila oko 4 mj. Mršavije žene ranije osjete.
Imam pitanje: Osjetite li O bolove prije ili za vrijeme O? Mene je šarafilo 12 dc, a 13 dc jače i bila sam sva napuhnuta, 14 dc više ništa. Ne mjerim BT, ali sam happy da sam to ovaj mjesec osjetila, barem znam da je O bila, samo ne znam kad?!
-
mucica i ja ne bi mogla toliko izdržat da ne vidim bebu na uzv....e cb varaš se vrlo rano sam osjetila bebu bez obzira na moj šlauf za spašavanje,to valjda sve od trudnoće do trudnoće ovisi??
-
Mucice, diiiivno
samo neka se tako nastavi
Kreni ti na more, brzo će ti proletjeti dani
Vidim pišete o ljubomori. da, i ja sam primjetila da na stranim forumima ima puno "ventiliranja" na tu temu. Sve je to normalno.
Ja više osjetim samo neku tugu što više nisam trudna, ne osjetim ljubomoru. Ne znam kako bi to točno opisala. kao i kad sam bila na drugoj kiretaži - sve druge žene u sobi, njih 5, je išlo na abortus. ako tada nisam osjećala "zašto ja-a ne one" onda valjda ni neću (nadam se!).
Nekako sam odvojila tuđe trudnoće od svojih. Njihova tijela od moga. Te bebe su njihove bebe a ne moje (i fizički i duhovno... te male duše nemaju veze sa mojima.)
Evo pa je tu princeza Kate da me uvijek podsjeti, njen termin je termin moje nesuđene druge bebe. Nadam se da se neću uvijek sjetiti kad vidim malog princa/princezu... ali vjerojatno hoću ..
-
Hej komadi !
Kako ste mi danas ?
Ljubilice, Sandra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kakvo je stanje u labu ?
-
uh, imamo puno ljubičica
da nas barem jedna (ako ne i sve!) razveseli
-
lista za 19.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
-
-
Hej puce
Hvala kaj mislite na mene. Zvala sam lab, rekli su da je sve u redu, da se razvijaju, ne smiju reci koliko njih i da nazovem ponovno ujutro pa ce mi reci kad je trasnfer. Prosli put su mi odmah rekli dan transfera. Bio je treci i nismo imali smrzlica. Sad se nadam svemu pa i smrzlicima.
Bole me jajnici dosta, pijem dosta vode i dosta piskim. Imam rucka za par dana pa odmaram, ne moram nista raditi. Sutra idem na posao i nadam se da cu izdrzati. Ak cu biti trudna, idem odmah na komplikacije. Sve skupa je prevelik stres
Pozdrav svima
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma