Ovako,imam 24godine i u sretnoj sam vezi.. naime ovako,u nedoumici sam po pitanju toga dali sam mooozda i trudna Moja zadnja vjestica je bila 2.8. s tim da je kasnila tjedan dana,ali dosla je i bila je uredna u trajanju od 5 dana sto je normalno. Trebala je stici 30.8 ali nje nema i nema.. racunajuci plodne dane ispada da su startali 11.8,s tim da smo ja i dragi imali odnose 10.8 i naravno svrsio je u mene.. Citam malo tako po forumima da mali spermiji putuju i po par dana.. Meni evo kasni 3 dana,uprištavila sam se,cice me nisu boljele ni malo sto inace me znaju rasturati da nemogu ni potrbuske lezati..jajnici me boljeli prosli tjedan bas kao i da trebam dobiti,ali eto,sada nista ne osjecam.. osjecam mucninu laganu i podrigujem konstantno.. Sa stolicom je sve inace ok,ali dva dana vec imam rijeđu stolicu i stalno krulji po crijevima.. Imate li kakvo misljenje o tome,savijet,iskustvo? Sutra ujutro radim test,ali eto da vas prije pitam negoli bacim novce u vjetar a na kraju mauna od svega hvala unaprijed i zelim vam sto vise bebica