Mi smo imali faze. Kako je netko napisao vec, prvih par mjeseci je bilo super... sex bez zastite i misao da ce beba doci za mjesec-dva. Onda smo bili u fazi da je sex samo "posao" i to smo stojicki odradili. Bez puno strasti, ali uz moto "sto se mora nije tesko". Ali bilo je tesko, oboma. I svaka M je bila dodatno razocaranje. Kad smo krenuli u MPO javila se nova nada i neki novi elan. U ciklusu kad smo bili u postupku nam je bilo najbolje, jedva smo odrzali onaj minimum apstinencije od tri dana. Onda je dosla faza zasicenja i razocaranja i s tim...
Ok ovaj post nije bas jako optimistican, ali to je nasa realnost. Ima boljih i losjih trenutaka. Nekad se opustimo pa bude cisto sex iz zabave, u sredini cIklusa "odradimo" jer ne zelimo riskirati da propustimo dobitni pokusaj. Meni je bezveze da pisem kako samo treba zaboraviti i opustiti se, jer to jednostavno nije istina (za mene), ali ono sto treba je otvoreno razgovarati i prihvatiti da se svaki od partnera s istom situacijom ne nosi na isti nacin.