nisam stigla prije do kompa..
jučer je stigla, točna ko vurica
znači sutra pišite 3dc
nisam stigla prije do kompa..
jučer je stigla, točna ko vurica
znači sutra pišite 3dc
Carmina planiraš li ti pišnut testić ?
idem na inseminaciju, nisam fulala bez briges klomicima i par gonala...
mami pa ne moraju svi piskiti odmah prvo moguce jutro, negativni testovi mogu pokvariti raspolozenje
moj jucerasnji negativan (ali nije bio nikakav bed jer je ocekivano), spotting lagano prestaje, dr kaze cekaj jos koji dan pa se vidimo![]()
Mami 2, nikamo mi se ne žuri... i malo sam praznovjerna, znaš kak' je završilo prošli put, a i gin mi je na g.o. cjeli srpanj. Testić je spreman, ali bum još pričekala koji dan...
Jutrooo !
Opet ja dežuram za šankom, kavica za sve !
Za sve naše gornjodomke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mami stvarno si uranila
Gdje su nam ostale?
Kod mene ništa novo.(iskreno, nemam pojma kaj
)
curke, carmina nadam se je ono kaj ocekujes da bude! Izgleda da curke zbisale na godisnji!
Ne znam za druge ali ja nisam na go, radim punom parom, i sada kradem malo vremena za forum da škicnem ima li kakvih novosti.
Snupi jel' mi vjeruješ da ne znam kaj čekam? Nekako sam ravnodušna, ne opterećujem se. Odmaram do Gospe pa sam coolIz ove kože i onako nemam kamo
![]()
lista za 03.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Odbrojavalice moje gdje ste se sakrile,slabo nam se javljate.Evo jena zdena na moj račun
Šiškica,draga
Ljubičice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
ljubilice,kaj ima pri tebi?
bubek,ma več sam probala raznorazne discarde da mi označi ovulaciju,al neće li ga neće...ma neka ga.
Meni pala temp.,ma nek ide k jarcu,cijeli ovaj ciklus mi je nikakav...danas pak neki iscjedak,i to dosta čak.Jedva čekam mengu pa da krenem ispočetka.
hej, evo jednaza osvježenje
kod mene ništa, čekam ovu nesreću i krećem s pikanjem
umorna sam ko pas, pijem vodu u hektolitrima jer se bojim da se ne onesvjestim-nizak tlak, tramvaji puni. moj klasični ljetni problem
škicnem tu i tamo jer imam jako puno posla izvan svog posla i okupirana sam sa svim i svačim. menge se sjetim kad me malo probode.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej cure!
Ni kod mene nista novo, M zavrsava lagano..još sutra i to je to. Inače samo učim, učim i baš se izmorim..a predvečer odmaram. Uskoro odoh u kino s mm i društvom.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ljubičicama, da nas koja opet razveseli.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ odbrojavalicama za hvatanje O, i ljetno oprašivanje!
Danas malo kasnim, ali evo ipak kavica za sve .
Hi, žemske! Nadam se da uživate, čim vas nema ovdje. Kod mene i dalje status quo...
(.)(.) manje osjetim, počelo je neko "kuhanje" dolje i križobolja pa očekujem uskoroSad sam mirnija (koliko se to u pms-u može biti
)
lista za 04.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Vec tri mjeseca piskim lh testove i ponosna sam na svoju ovulaciju. Obicno je od 12 - 15 dana. Sinoc je pao keksic, a bome i danas ce. Samo da mi je pored ovih lh stapica moci skontati na kojem jajniku mi je ovulacija, jer ja ganjam desni zbog jednog jajovoda. Muz ce sutra dobiti terapiju od urologa, pa javim zainteresiranim
![]()
Hello Kitty samo vi pokrivjte O ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 da bude uspješno.
I javi kaj je tm dobio.
HelloKitty,za uspješan rezultat ganjanja ovulacije!Javi kak je prošlo kod urologa.
Vidiš,i ja piškim lh,i lijepo ulovim ovulaciju,prošli mjesec na 12.dc a ovaj mjesec na 13.dc.A dok pogledam grafa i temperaturu...
Baš me zanima kad će stići vještica..danas mi je 11.dpo.
sushi,kaj ima kod tebe,si ponavljala testić?Il si možda već na klomičima![]()
Pusa, curke!!!!
Evo, da vam se javim. Bila na pregledu, veliki smo 2,7 mm i imamo malo treperavoPo UZV smo dan mlađi (5+6).
Sva sam rastopljena
Evo jedan vagon ************************************************** *************************************** za sve vas, da ovo odbrojavanje bude što kraće!!!
Peony hura hura
Pozdravljam sve cure, nije me bilo ovih dana...jos malo pa godisnji i tako...
Klomice sam popila, jajnici me vec zare, neki lidi osjecaj kao da me netko grebe iznutra, onak zati me sve, ne samo jajnik. Nekako jace nego prosli ciklus, nadam se da nije nista drugo ;(
Mozda sam samo danas lose opcenito pa i valda to jos jace prividam...
Puse svima
Prekrasno, Peoni! Vec ste uspjeli uhvatiti srce! Superrrrr!!!!
Poeny superrrr !
Kava je kuhana, poslužite se !
Jutro!
Konačno 1 dc, a jes me namučila...
Peonyprekrasne vijesti
sad se pokušaj što više opustiti i uživaj u trudnoći, sve će biti super, vidjet ćeš
Curke moje vama svima šaljem more ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************ da sve što prije ostanete T i da otvorite svoja odbrojavanja![]()
Hej cure!
Peonyznala sam da će sve biti u redu!
Carmina tako je i mene prošli ciklus namučila, a ovaj me je ubila bolovima.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ljubičicama!
Ja baš govorim mm kako smo se oboje bolje osjećali kad smo se stalno keksali, ono kad smo stalno pokrivali i bili u tome, ko nenormalni smo bili..morat ćemo ovaj mjesec dobrano pojačati, a i dobro bi mi došlo kao razbibriga od ovog učenja. Jer sam baš u komi..tj ima dana kad sam super, a ima dana kad ne znam di se nalazim.
U frci sam ovih dana, pa ne stignem u raspored ugurat i forumUglavnom, s obzirom da je MM odsutan, nisam nista ni imala ocekivati od ovog ciklusa. Sutra pisite 3 dc...
vibrice svima kojima trebaju
Posljednje uređivanje od alef : 05.07.2013. at 14:30
lista za 05.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Evo mene s par pitanja![]()
Za ovih 19 god od kako imam mengu nikad me grudi nisu bolile u toku ovulacije, ali prosli ciklus, a i ovaj bas bole.
Jel to treba nesto da znaci?!
Sinoc se nismo uspijeli keksnuti, a jucer sam piskila lh testic, ali smo zato preksinoc, pa jel to za nadat se necemu?!
Prije, u toku i nakon ovulacije da li ste nervozne, cas bi plakale, a cas se smijale, lijene, bezvoljne, sve vas boli...?!
Da li je to sto ganjam ovulaciju, ali ja sebe nemogu podnijeti u tim danima, a kamal neko drugi.
I poprilicno sam anksiozna u toku ovulacije.
Peony,bravo za malo srčeko!!
carmina,alef,idemo u nove nade!
vucica,je ništ...back na konstantno oprašivanje i keks dijetu
HK,možda se samo jače osluškuješ zadnja dva ciklusa pa tako i uočavaš kojekakve stvari koje inače nisi opažala..kaj se tiče O,ne primječujem neke razlike ni u ponašanju niti nekaj extra fizički,osim pikanja dolje.
sushi,diiiiii si?
bubekica,kak stvari stoje kod tebe,ima kaj novoga?bila si nam javila lijepog folikuliča prošli mjesec![]()
peony bravo za srceko, ostalo podpisujem zuzy. Ja u pon. idem vaditi betu necu piskiti test prije ako me ne ulovi kriza u nedelju!
peony
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zuzy, nema nis novog, m stigla u utorak, dolazi kak joj se svidi, ciklus mi je 31-35 dana iako pijem duphaston 16-25dc.
Masem vam iz londona!
Jutrooooooooooooo!
Postala sam dežurni šanker, pa u to ime kava za sve , kuća časti !
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, kako se ti osjećaš ?
Bubekica uživaj !
HK nemam takvih simptoma, možda je to baš zato što više pratiš, pa sami pritisak toga šta znaš da je O ti stvara nervozu, tipa moram danas se keksnut i sl.
Meni graf pokazao O na 9 dc??
dobro jutro drage tete, evo i ja dosla malo na kofficu ...MAMI2 nasa kafe kuharica
napokon je poceo GO tako da,a sa GO i fertil period
...
e sad...
Peony bravo za srceko i neka sve bude sretno do kraja
CB i alef :-hug hug...alef ovo su sada nasi mjeseci za proljetne srecice
necekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne dodje M
odbrojavalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne keks dijete
nasim trudnjacama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno do kraja
sarazg33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lagan porod i da sve brzo prodje...
tetama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoke bete...
tetama ucilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh na ispitima ( i mene ceka radno ljeto pisanja zavrsnog rada)
eto nadam se da sam vas sve pobrojala...velke puse svima...
Željana uživaj na GO !
hej curice, ja ne osjecam nista osim umora, cice su mi malo promjenile boju- bradavice su postale tamnije ali me ne bole to ne mora nista znaciti. Mene muci to da mene inace nikad nista ne boli ni kad i imam "m" ,nego samo curi iz mene pa se nemam po cemu ravnati. A meni bi 14 dan od transfera trebao biti , 1 dan novog ciklusa nadam se da ga ne budem dobila i zato sam odlucila betu vaditi dan prije odnosno u ponedeljak!
Bubek lijep provod u Londonu! Željana i tebi ugodan odmor i svima koje uskoro purtuju negdje! Ja sam cak jucer dobila i ponudu za novi posao!
snupi ja se nadam da ti simptomi umora i boja bradavica nešto znači
a ja sam dobila posel da se konačno maknem od doma i od idučeg ciklusa delamo na bebi![]()
Snupi za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a super i za ponudu za posao.
Hvala curke ja bi da bude napokon pozitivna beta, posla uvijek bude! a znate i same kak ti se godina samo smakne!
lista za 06.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
kudri,dobro došla u visoko društvo!I prijavila nam pluseka uskoro,skup s ljubilicom (a možda i sushi).Moj test je neg.,danas sam očekiv. M,osječam sve dolje tak da bude skoro...
snupi,evo i tu malo sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ponedjeljak (a možda i nedjelja) bude najljepši dan do sad!
bubekica,lijepo se provedi
anđeo26012013 ,super za posel,čestitam!I ja sam počela u ponedjeljak(zato lista i ide malo kasnije),malko se teže dizati u 6 nakon tolko vremena ali neka..
željana,MAMI,(MAMI,misliš,to ti je rano za O?Kad je bila po tvojoj procijeni?)
Svima nek je lijepi i dobro iskorišten vikend!![]()
željana-hvala draga što me se sjetiš...sitno brojimo
snupi-trudničku prašinu posipam....za tvoju pozitivnu betu,pusaaa
Sarazg33 sitno brojiš do nezaboravnog susreta! Koliko još?