snupi huraaaa...čestitam ti! jupiii
snupi huraaaa...čestitam ti! jupiii
Snupi toooooooooo
Čestitam draga, trudna si
Od srca ti želim mirnu urednu školsku trudnoću
![]()
![]()
Čestitam snupi! Bravoooooo!!!!
Sad nek' ti je školska i prekrasna trudnoća!!!!!![]()
Nakon nekoliko dana dodjem tu i imam sto za vidjet!! Cestitam, snupi! Nek sve bude po ps-u, nek trbuscic lijepo raste i srceko maleno kuca i da nam bus zdrava i sretno ko beba koju nosis! Sve, sve, sve najbolje ti zelim od srca!![]()
bravo snupi...tamnije bradavice odmah su mi bile sumnjive
![]()
Čestitam !
draga snupi cestitam!!! :D jako lijepe vijesti!
Posljednje uređivanje od sushi : 08.07.2013. at 14:25
lista za 08.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ našoj trenutno jedinoj ljubičici!
Potom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mary123,za čiste briseve!
I još jednom velike čestitke snupi na lijepoj betici!
Ja roknula na dno...idemo ispočetka![]()
Ajoj žužy, žao mi je što se ona sjenka sjenkine sjenkenije podebljala
HB moja M normalna kao nekad... mm i ja se dogovorili da nećemo forsati, ali nećemo ni paziti pa što bude. Ja sam se nekako i pomirila, a njemu to i nije pravo, jadan![]()
carmina,
Ma bit će...samo se opusti(Ponovo mi je jedna žena savjetovala da se opustim i ne mislim na bebicu.Samo sam joj rekla da nek ona prestane jesti i piti.)
Posljednje uređivanje od Mucica : 08.07.2013. at 16:50
Tako je Mucica,mene moja srečica čeka...
I još mi veli da nek idemo na more...samo da mi je spomenula Susak,nabila bi joj ga u g...![]()
žužy... novi ciklus nova nada...nase bebice cekaju nas na godinu
![]()
žužy stigli nalazi vezani za trombofiliju?
Btw, rekla sam mm da očito ne pali 1x dnevno; kad smo prije 7 mjeseci uspjeli, bilo je svaki dan 2-3x, očito je to recept i da očekujem od njega puni angažman![]()
dost je 1 puta u mj.ako kojim slučajem pogodiš plodne dane,to kod mene pali,a ovo dr je sve za gušt i uživanciju draga moja
Joj nema kaj nisam probala, svaki dan, pa svaki drugi pa svaki treći, pa dva put dnevno i ništa.
snupi, čestitam!!!
vidim, sama sam u ljubičicama. iako sam već u visokom danu ciklusa, a skoro bi i m trebala, nemam čak ni cicobolju!! nemam pojma kaj je to![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 08.07.2013. at 19:16
a vjerujem ti 3godine nikak kad smo bili aktivni,a onda on na terenu i dođe na 2dana i primilo se...a kak bu nam sad išlo ne znam,još malo pa u pobjede
Pa moram nekak smršaviti, a to je jedina fizička aktivnost koja mi nije mrska![]()
Ma bude išlo , možda da ode na teren ako nije !
Uh! Nigdje u BiH, Hrvatskoj ni Sloveniji nema Padutina i Provirona!!!! Prestao se proizvoditi prije 2 godine. Ovo sto smo i nasli je sa isteknutim rokom trajanja!!!!
Ima u Njemackoj, ali oni nam nemogu poslat, jer nam treba nalaz uz obrazlozenje, kao i recept NJEMACKOG ljekara!
Mi, vi, a ni slovenci nemaju ugovor s Bayerom AG iz Leverkusena, tako da oni nemogu poslati ni da naruci agencija za lijekove bilo koje od te tri drzave!
Tacno je da u Njemackoj sve ima, a i da ce ono sto je kod njih sad HIT kod nas stici tek za 20 godina!!
OT: Pitali Muju gdje ce kad bude smak svijeta?!
Kaze Mujo:"Pakujem kofere i za Njemacku"!
Nije li dovoljno?! Jbm ti Njemacku!
I kako da covjek se opusti i ne misli?! Nemoguca misija!
Ja sam fasovala napade anksioznosti zbog opterecenja!
I evo kad smo konacno nasli gdje je problem nemozemo doci do rjesenja!
Bas za poludit!
Tako da izgleda ni moj muz nece piti lijekove![]()
HelloKittypa ja ne vjerujem!!! Pa da li dr moze propisati drugi lijek? Stvarno je u toku s lijekovima!!! Nemoj se sekirati, sigurno postoji neka zamjena
HK probaj se raspitat dal ima kakva zamjena nemoj gubit nadu,CB dobra ti je ta dijeta ima da djeluje...nije više na terenu,meni paše
![]()
Jutro, curke!!
Nije me dugo bilo ovdje - totalno sam u drugom filmu. Vidim da ste pitale kaj je sa mnom: meni je danas 11. dan nakon transfera - u petak planiram vaditi betu. U prirodnom ciklusu bi jučer ili najkasnije danas trebala dobiti - ali M nigdje. Imala sam sve PMS-simptome prije 2-3 dana: menstrualne bolove, glavobolja koja je dva dana trajala, pad T, prištići. Ali nje nigdje. Samo što se ne želim prerano veseliti jer je moguće da se M ne može probiti zbog Utrogestana (progesteron) kojeg koristim. Uglavnom u petak ću znati na čemu sam. Ne želim vaditi Betu ranije niti raditi testove jer uživam u trudnoći (a trudna sam dok se ne dokaže suprotno) i zato što ću u petak onda odmah znati da li je sve ok.
Možda vas zanimaju simptomi? Bolne grudi - dosad bi mi bile osjetljive samo na dodir a sad su pravo bolne bolne - ne stalno - ali tu i tamo neko probadanje imam (što je opet moguće da je zbog stimulacije), stomak mi je nadut kao balon, probada me, zateže, pogotovo dok hodam... Uglavnom ne mogu više spavati na stomaku jer me boli. Nemam više prištića (a do prije par dana sam ih imala kao nikad dosada, a prištići su mi inače jedan od glavnih pokazatelja za M). I cerviks mi je mekan i natečen za one koje prate.
Zaključak je: moguće je da se radi o trudnoći, a moguće je da je sve to zbog ranije učinjene stimulacije i trenutnog uzimanja Utrića. Dakle: Kad će taj petak? (prisjetila sam se one stare pjesme iz 90ih)
Žužy - jako mi je žao što je vještica na kraju ipak došla. Zato što je kod mene prošli ciklus bila slična napeta situacija, u potpunosti razumijem tvoje razočarenje.
Vidim, da se manje više sve borite s nečime: želim vam od srca da na kraju doživite sretan kraj!!!!!!!!!! I prirodnim putem ostvarite trudnoću!!!!
[ako budete morali u MPO, to nije uopće strašno, nemate se čega bojati jer je sve easy]
Jutrooo!
Anka onda za petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Anka ~~~~~~~~~~~
HK valjda ima neki generički?!
bubi čuda se dešavaju, evo i tebi ~~~~~~~ da ne dođe!
anđeo, ak' tm neće nikaj piti, šopaj ga orasima, bademima, lješnjacima, bućine i sezamove sjemenke, blitva, špinat, raštika, cijedi sok limuna i naranče, juneća jetra, puretina, piletina... Je puno sporije, ali djelotvorno!
A sto se tice lijekova koje moj muz treba poceti piti, nazalost nema zamjene.
Sastav Padutina je kalikrein, a Provirona androgen. Nijedan lijek namjenjen za povecanje plodnosti nema taj kalikrein, a bas taj kalikrein je idealan za probleme sa pokretljivoscu.
Cekam odgovor iz Njemacke, pa da znam sta nam je ciniti.
lista za 09.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Sandra,dobro došla u kudrino društvo visokopozicioniranih ljubičica! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas iznenadite (i sebe) plusekom!
HK,nadam se da bude sve ok i da budete došli do potrebne terapije. Mislim da preprodaja ljekova na rodi nije dozvoljena,i da bi prijateljica trebala to riješiti na neki drugi način,npr. Njuškalo i sl.Nek me netko ispravi ako sam u krivu.
Odbrojaaavalice moje,kak ste mi? Evo kod mene je open bar pa se poslužite...![]()
E cure i ja sam nekad visjela na ovom topicu i tu mi je bilo najljepse.. Kao jedna mala obitelj smo bile, neke me znaju neke ne ali nije bitno. Ugl dosla sam vas posipati trudnickom ************************************************** ************************************************** ********
Da sto prije ugledate svoje plusice na testu...
P.s. I anka draga ja mislim da si ti trudna jer sam ja imala iste simptome..
Svima![]()
Vatra - hvala!!!! Baš me je danas obradovao skok u temperaturi!!!!!!!!!![]()
Obožavam mjeriti tempicu & obožavam FeFe!!!!!!!
Nečekalicama vibram - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +, a odbrojavalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da pogodite O!!!!!
Anka ako nne mozes se strpiti idi sutra vaditi krv i ja sam vadila 13 dan.
Evo provjerila ja kak je kod nas (Hrvatska).
Proviron se može uvesti na temelju recepta, čeka se oko 2 tjedna, pakiranje je 50 tbl od 25 mg, cijena oko 195 kn.
Padutin je napušten, u Europi se više ne proizvodi, nema ga ni pod tim ni pod nekim drugim imenom. Već dugo (nekoliko godina) je van upotrebe.
Nadam se da sam pomogla.
Snupi super ti je betakad je prvi uzv?
Nestrpljiva Anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ***************************** do neba i natrag za lijepu veliku betu
Vatra draga presretna sam zbog tebeželim ti od srca da imaš urednu školsku trudnoću
A vama trudilice moje šaljem more ************************************************** ************************************************** ************************************************** *************************************** da što prije postanete trudnice![]()
Mucice hvala ti draga, da znas da se i ja veselim tvojoj T, svaki put me srce zaboli kad procitam povijest u tvom potpisu. Zasluzila si svojeg smotuljka, i ja tebi zelim mirnu i skolsku trudnocu..![]()