-
Drage moje curke,evo da vam se javimo...prvo da zahvalim ljubilici što vas je obavijestila jer znam da ste bile u mislima sa mnom,a ja imam prastari mob pa ne mogu na internet...
Ukratko da vam ispričam kako sam na kraju rodila...došla u bolnicu po dogovoru 10.07 i trebala ići 11.07 na carski rez,da bi doktori imali veliki sastanak,a ja glavna tema.prije toga me doktorica pregledala i ustanovila da sam otvorena 3prsta,uzv i ctg savršeni i na tom sastanku oni odluče da ne mogu ići na carski rez bez pokušaja vaginalnog poroda jer sam se počela otvarati...ja doživjela šok,prirodnog poroda sam se užasavavala s obzirom kako sam rodila svog sina,za one koji ne znaju taj porod je bio grozno iskustvo,sin mi je ostao bez kisika i rođen na vakum,srećom nije ostavilo posljedice po njega.
Počela sam plakati totalno preplašena njihovom odlukom.Onda sam htjela da mi vrate papire i da odem iz bolnice...zahvaljujući divnoj doktorici Alenki Akčamiji ostala sam i pristala je poslušati...objasnila mi je da je ovo druga trudnoća,da sam je iznjela bez problema i da se prirodno otvaram i da je zaista šteta ne probati prirodan porod,a da za carski rez imam jednino preporuku kirurga,a niti jednog ginekologa,ali da su se svi složili da će se porod voditi pod velikim oprezom,ako ide školski ide,ako ne odmah carski.Obećali su tako i ja sam od prvog šoka malo došla k sebi i rekla sam si ma ja to mogu,pokušati,dati sve od sebe,a ipak zbog prvog oroda oni će biti oprezni.Odluka je pala i dogovorena je indukcija za utorak 16.07,a desilo se da sam dobila svoje trudove 15.07 u 23h,bolovi su počeli u donjem dijelu leđa,pregledali su me i zaključili da sam otvorena 5-6prstiju...klistir,ponovno tuširanje,rađaonica....
tamo sam cure došla,prestravljena,ali odlučna da dam sve od sebe i surađujem...
Otvorila sam se do 7prstiju i s obzirom na strah i mali prag boli primila sam epiduralnu anesteziju i PREPORODILA SE,vrlo brzo sam se otvorila do 8prstiju i dali su mi par kapi dripa.Imala sam divnu babicu koja je razumjela moj strah za bebu i rekla mi je da je samo moram slušati...i jesam...moja curica je rođena u tri truda,a nemam niti jedan šav jer je ta babica masirala moju međicu i nije mi dala da tiskam dok ne kaže,ja sam slušala i imala porod iz snova...
Anastasia je rodena sa apgarom 10/10 u 1.45,a u box sam došla u 23.40h,eto to je moje iskustvo i valjda me bog nagradio nakon svega...
Hvala vam svima na podršci,pusaaaa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma