-
Hm, da se i ja javim..Osobno nisam ljubomorna kad vidim trudnicu, ili kad mi je netko blizak trudan, samo mi kroz glavu prođe misao, (kao što je netko već napisao) kad ću ja ostvariti trudnoću, i da se nadam da ćemo mm i ja jednog dana biti roditelji, te me uhvati mala tuga..Al brzo se opet povratim u stvarnost, i kazem si da će jednog dana doći i naše vrijeme.
Što se tiče Carmine neću ju osuđivati, niti napadati, a ako objektivno sagledam, pretpostavljam zašto je to napisala (iako joj je to snaha, te buduće unuče), jer jednostavno sad prolazi kroz razdoblje kad zeli dijete, pa mi je logično da su joj se i izmiješali osjećaji..jer ljudska psiha je vrlo komplicirana. Dakako, da treba biti presretna što ima petero djece, te potpisujem Zibbu u sljedećem: "moraš razumjeti da ipak više nisi u dvadesetima kada je reproduktivni sustav žene najaktivniji, već polako ulaziš u doba menopauze pa je teže ostvariti T..i ako je suđeno da dođe još jedna beba, biti će.."
Što se tiče MPO voda, osobno s time još nisam upoznata, i mogu samo pretpostaviti kako je zenama koje su u tome. Smatram da to nije nimalo laki put, i da treba puno zivaca, i strpljenja, stoga svima u vezi toga skidam kapu!
I da, sutra sam u ljubičicama koliko vidim, od siptoma samo me bole (.) (.), i leđa..mislim da je mi i ovaj put doći moja najvjernija prijateljica.
Posljednje uređivanje od vucica : 22.07.2013. at 18:41
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma