Stranica 11 od 22 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 1071

Tema: Odbrojavanje 5/13.............by Peony

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

anđeo raspali tako ću i ja nakon ovog postupka.... ljubilica možda ipak bude kakav Jadranko ili Jadranka
    ah, tješim se, ali lijepo je maštati......
    ljubim vas sve.... i tužnice i presretne trudnice....
    gdje je mravak?????

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dajte zene, sta vam je? Moram potpisati zibbu. Ko to postavlja mjerila u kojoj godini i nakon kojeg djeteta zeni treba reci da joj je dosta? Evo ja recimo imam jedno, a drugo nece pa nece. I sta sad? Neko ce mi reci da mi je eto dosta jedno? Mislim, hvala dragom Bogu na njemu, presretna sam da ga imam, ali to sto ga imam ne oduzima mi pravo da ih zelim jos (troje).

Ja licno ne bih isla na trudnocu da cekam unuce, ali to sam samo ja. Ima razlicitih obitelji i moja nije mjerilo. Moja tetka je rodila kcer kad je vec imala 2 unuke, odrasle su skupa bas kao rodjene sestre. Jednoj poznanici je sestra mladja 9mj od kceri. Zive u jednoj kuci i curice su non-stop skupa, super ekipa.

Carmina se nosi s gubitkom kroz zelju i trud na novoj bebi. Ako je i njoj i djeci i snahi i muzu ok da dvije generacije u obitelji radjaju istovremeno, a kome to drugom ima smetat?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    ... i što sam se u tim trenutcima osjećala kao "roba s greškom".... i sad se tako osjećam....
    Joj Sandra,imam potrebu onak pošteno se napiti s tobom

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sandra znam da je sve friško, ali zapamti da si divna osoba a ne roba s greškom!!!!!!

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

carmina, puno je reakcija ovdje napisano s kojima se itekako slazem, ali necu nastavljati niz jer smo na forumu gdje bi svatko trebao imati pravo izraziti svoje misljenje (ali i spremno i otvoreno primiti komentare na njega)

napisat cu samo da se iskreno nadam da tvoja snaha nije iza jednog od ovih nasih nickova. pogledaj stvari iz te perspektive, mozda pomogne.
    uz to, cestitam na unucici/unuku.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hm, da se i ja javim..Osobno nisam ljubomorna kad vidim trudnicu, ili kad mi je netko blizak trudan, samo mi kroz glavu prođe misao, (kao što je netko već napisao) kad ću ja ostvariti trudnoću, i da se nadam da ćemo mm i ja jednog dana biti roditelji, te me uhvati mala tuga..Al brzo se opet povratim u stvarnost, i kazem si da će jednog dana doći i naše vrijeme.
    Što se tiče Carmine neću ju osuđivati, niti napadati, a ako objektivno sagledam, pretpostavljam zašto je to napisala (iako joj je to snaha, te buduće unuče), jer jednostavno sad prolazi kroz razdoblje kad zeli dijete, pa mi je logično da su joj se i izmiješali osjećaji..jer ljudska psiha je vrlo komplicirana. Dakako, da treba biti presretna što ima petero djece, te potpisujem Zibbu u sljedećem: "moraš razumjeti da ipak više nisi u dvadesetima kada je reproduktivni sustav žene najaktivniji, već polako ulaziš u doba menopauze pa je teže ostvariti T..i ako je suđeno da dođe još jedna beba, biti će.."

Što se tiče MPO voda, osobno s time još nisam upoznata, i mogu samo pretpostaviti kako je zenama koje su u tome. Smatram da to nije nimalo laki put, i da treba puno zivaca, i strpljenja, stoga svima u vezi toga skidam kapu!

I da, sutra sam u ljubičicama koliko vidim, od siptoma samo me bole (.) (.), i leđa..mislim da je mi i ovaj put doći moja najvjernija prijateljica.
    Posljednje uređivanje od vucica : 22.07.2013. at 18:41

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

vučice ajd da ne dođe i da nam trudna položiš od prve pravosudni! Znam da hoćeš, kao što sam znala i za svog kolegu.... ne znam kako, ali znam....

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

i žužy kad-tad... znaš kak kažu - makar u staračkom domu - napit ćemo se skupa, i ako ne prije, za puno godina - pa će nas naša djeca voziti pijane doma

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala draga Sandra! Ako neće trudnoća sad, pa bar onda taj pravosudni nek riješim..i nadam se da će biti kako ti kazeš!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hoće, hoće... vjeruj u sebe... pa već mjesecima učiš - rasturit ćeš tamo sve
    a i beba će doći sigurno.... ako ne prije, možda baš kad ti ovaj stres oko učenja prođe

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mravak je tu

još ništa novoga kod mene.....

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nisam u toku.... da li si radila test? Znam da si rekla da se do (mislim) 34 dana ne nadaš... a sad je to prošlo

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Od kad sam pročitala razmišljam napisati nešto li ne .
    Na prvu je i meni upalo u oko to što je Carminina snaha trudna, nisam niti znala da je bila, u to vrijeme nisam tipkala s vama onda upitnik nad glavom, ček sin joj čeka djete a ona isto želi djete ???
    Ali tko sam ja da osuđujem nekoga.
    Čitajući postove,moram priznat da sam malo zatečena, nekako mi je ovaj forum djelovao vrlo prijateljski.
    Razumijem ogorčenost koji osjećate, i imate pravo na nju, prošla sam borbu tu i opet je prolazim. Mislim da sam osjetila sve osjećaje koji se mogu osjetiti.
    A isto tako znam kakav je osjećaj kad znaš da nije kraj s rađanjem , kad te srce vuče dalje.
    Prvu curku smo začeli nakon 9 mj, za drugu se borili 4 godine, želimo treće već 2 godine se trudimo i neide. S obzirom na nalaze vjerojatno ni neće. Trebam li se pomiriti s time ili se boriti i učiniti sve šta mogu , odlučila sam se boriti, i da krenula sam u mpo vode , jesam li trebala ,da li je ispravno , dali tražim kruha preko pogače, ne znam .
    Ali nisam sigurna trebam li ovdje uopće biti, i mislite li i o meni kao o Carmini?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sandra1971 da, rekla sam da se ne nadam do 34 dc,ali ovaj mjesec baš nismo pokrili plodne dane pa se baš i ne nadam...trebala bi kupit test...a i trbuh me zna bolit kao pred mengu, pa mi se čini da ću svaki čas procurit.... puno radim i ne razmišljam baš o mogućoj prirodnoj T , ....btw. na jesen idem u stimulirani postupak....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mravak ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ih iznenadiš na jesen tako što ćeš otkazati postupak zbog trudnoće

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prepoznajem se u postu od svih vas suborki i ne sporim da se zelja za drugim/trecim/sestim ne razlikuje od zelje za prvim, kao sto ni bol koja nastaje kao posljedica neplodnosti ne nestaje s rodjenjem djeteta. Moj post je bio pisan u najboljoj namjeri, ne sudim i ne namjeravam nikome govoriti koliko djece treba imati. Upravo zbog izmjesanih osjecaja koje je skoro svaka od vas ovdje spomenula smatram da ponekad trebamo malo virnuti u sebe i otkriti koje su nam stvarne zelje i potrebe.
    Bilo mi je tesko napisati osvrt jer sam znala da ce biti uvrijedjenih, uvijek bude kad je pisana rijec u pitanju, ali vjerujte - iza posta je samo tuga i nada u bolje. Za svaku od nas.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

E sad kad ste se ispucale i primirile, valjda mogu završiti ono što sam i započela.
    Prvo, Hvala zibba, alef, vucica, Sandra i MAMI2 ! (nadam se da nisam koga ispustila)
    Drugo: Gdje sam napisala da sam ljubomorna na snahu?! Pa ja sam beskrajno sretna što će moj sin biti sretan nakon gubitka koji su pretrpjeli. Ja sam uz tu snahu provela cijeli dan u bolnici na kiretaži, a ne njena mama, koja je bila bijesna jer je mala propustila ispit! Ona je ta koja je oporavljala mog sina od šoka kad je saznao da će dobiti brata ili sestru, njoj je to baš bilo fora da njeno dijete ima jednog dana tako malog strica ili tetu i sinoć je spomenula kako je sad na nas red! I kako, na kraju mogu biti ljubomorna na ženu, tko god da je ona, kad znam da je već izgubila bebu?!
    Istina, moj post jutros je nespretno sročen, ali nisam imala snage pisati, jednostavno mi se vratio moj gubitak, za 4 tjedna bi mi bio termin i to je ono što je zaboljelo. I dan prije rodila frendova žena. Previše odjednom.
    Nakon svega, jedino mi je žao što sam 7 mjeseci živjela u zabludi, mislila kako jedna drugu podržavamo u borbi za krajnji cilj, bez obzira na sredstvo, a na kraju su maske pale...
    Ne potcjenjujem ničije napore, načine, štogod, ne mogu se staviti nikome u kožu, ali nemojte se stavljati ni vi u moju! Netko je napisao da bi me trebalo biti sram... Nije me sram jer sam ovdje medu vama uvijek bila otvorena i iskrena, tugovala zajedno s vama kad ste bile nesretne, veselila se na svaki plusić i betu što obznanjuje novi život!
    Kad sam se nakon gubitka bila neko vrijeme povukla, pisale ste da vam falim... Ili je to samo bila forma...
    Na kraju, duboko razočarana i povrijeđena, zahvaljujem na lijepim trenutcima i trudit ću se zaboraviti ove zadnje koji ostavljaju okus gorčine. Ne mogu nastaviti druženje u prijetvornosti i zavisti, želim vam sve što si same želite, a na kraju i onako Bog odlučuje...
    Žužy sutra me briši.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Moje drage dame...pročitala sam raspravu i mogu samo reći jedno - ajde da to više ode u prošlost jer nakon čitavog dana otišlo se preeeedaleko sa zaključcima. Bit je samo jedna - tu smo sve da se borimo za bebice i ja vam/nam svima želim da ih u konačnici imamo koliko nam srce želi, bilo prirodnom metodom ili potpomognutom Zato vas sve sipam s (nadam se) čarobnom prašinom i želim što prije svu silu odbrojavanja na ovom pdf-u! Kiss i hug svima!!! ************************************************** ************************************************** ************************************************** *******

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I dok ja sročim svoje, carmina završila raspravu. Nadam se da će sutra biti bolji dan

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

carmina jako, jako, jako mi je žao da nećeš više odbrojavati s nama......
    ali draga moja - uvijek nam ostaje Element

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

povlacenje s foruma je samo dokaz da ovdje nitko ne moze napisati sto misli.. steta..

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja vas sve samo molim da se ne svađamo,želje su nam iste,podržimo jedna drugu i ne gubimo nadu ma koliko puta pali

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,baš tak..žena je samo napisala kaj misli i eto ga na.
    carmina,jutro je pametnije,nadam se da se budeš predomislila.

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drage moje nema smisla da se itko vrijeđa nečijom izjavom, nitko sigurno nije želio omalovažavati nikoga niti ikoga osuđivati nego samo izreći svoje mišljenje odnosno stajalište! Na kraju krajeva sve smo tu sa istim ciljem, da podržimo jedna drugu na putu do željenog djeteta bilo to prvo, drugo ili šesto dijete, bilo to uz pomoć mpo ili "prirodnim" putem! Nitko nikoga ne osuđuje ali svatko ima pravo na izražavanje svoga vlastitog mišljenja kakvo god ono bilo!

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma nemoj se ispisivat carmina, neka te ja nemam sad vremena puno za forum, ali bas mi drago citati ovdje mame s vise od 2-3 djece

Usput, promaklo mi je kud nam je nestala mamaShe?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja se nisam našla uvrijeđena ničijim postom, slažem se da svako ima pravo ma svoje mišljenje.
    U potpunosti razumijem cure koje se bore za 1. djete, i dalje se pitam svaki dan imam li pravo se žalit.
    Nemam.
    Imam dvije curke, i iako se borimo za treće, svaki dan mi prođe glavom , je li ok ovo što radimo. Dugo me je to mučilo, ali evo tu sam di sam i idem dalje.
    Ja vam samo svima mogu najiskrenije od srca poželjet da dočekate svoje bebice, i kad bi moj - značio vaš plus otvorena srca bi vam ga dala, i to stvarno mislim, jer znam koji je to osjećaj, a ja vjerujem da će i mene i vas Bog nagraditi.

I ne ja ne odlazim odavdje,jer bez obzira na ovo danas ipak smo tu svi iz istog razloga.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

prijavljujem 1dc .....misterij riješen ...

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

U zivotu za sve postoji vrijeme ZA...

Mi se spremamo na more. Taman keks, more i sunce u izobilju. I bas mi idu plodni dani u tom periodu mora. Muz pije sva ona cudesa koja smo mu nabavili, pa se nadam da su do sad i reagovala na one male spore i dale im malo vjetra u ledja

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Carmina ne budi luda ici s foruma. Pisana riječ se uvijek krivo shvati, pogotovo kad su u pitanju raznorazne rasprave. Sto ljudi, sto ćudi.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

mislim da nema razloga da itko odlazi s foruma... pa ovdje smo zato da razmjenjujemo razlicita misljenja, nismo svi identicni (i to je ok)

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Lijepi pozdrav drage tete s mora...vidim da je ovih dana bilo napeto i tuzno ovdje pa cu ja malo promijeniti smjer...uglavnom ja sam danas 27dc nema spotinga nema M ja se kupam i uzivam ...nadam se da ce situacija dolje ostati i nadalje mirna ...velika pusa svima

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mravak eh, tak sam se nadala da tvoja vještica neće doći....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

svu nadu polažem u jesen...nadam se da ćete onda sve skakat zajedno sa mnom....

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

naravno da ćemo i na jesen!!!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mravak, sandra71

Ljubilice i dalje Alt+gr za tebe

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

o, zeljana, držimo fige da ti tako "mirno" i ostane na idućih par mjeseci

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

lista za 23.07.2013.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
    Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav cure..carmina je zamolila da ju brišem s liste i evo poštujem njenu želju.Ako se predomisliš,tu smo..ja ti stvarno od svog srca želim da slijediš svoje srce i ispuniš ga do kraja
    mravak ,žao mi je zbog vještice..kak god si spomenula da ju očekuješ,znaš da smo se ipak nadale.
    zeljana ,uživaj samo! I tebi kao i za Tiiu,Least i vucicu!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Curke, cuvam 2 blastice

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

neka se prime ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, cuvam 2 blastice
    predivno

I ja sam se nadala...ali eto.... imam jednu srećicu...ali bi voljela još jednu ...potrudit ću se pa ćemo vidjet....

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ljubi za blastice..
    Mravak zao mi je zbog M..
    Tiia, Zeljana i Least~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam ne dođe M!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tiia, Zeljana i Least ~~~~~~~~~~~~~ ne mislite li da je vrijeme za neko novo odbrojavanje?
    ljubilica mazi trbuščić i doma i na poslu..... želim ti Jadranka ili Jadranku od (može i oboje)

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, cuvam 2 blastice
    Divno draga Evo ********************************************** da se čvrsto uhvate za mamicu pa da nam ubrzo javiš lijepu veliku betu! Sad mazi i pazi bušu

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Kako mozete biti takve (prepoznat cete se)? Ne zato jer je to carmina, mogla je biti bilo koja od vas, isto bi reagirala. Ako ne podpnosim neki tip ljudi, to su oni "Ja sam iskrena, ja svima sve direktno kazem". A je li vas pitala carmina ista? "Netko ti to mora reci" - da, bas joj neka anonimka koja pojma o njoj nema, treba ocitati bukvicu. I to kakvu! Vidjela sam vec na nekoj drugoj temi kad se carmina ukljucila a neka druga forumasica ju je shvatila kao otvaracicu te teme, odmah joj je pokazala "di joj je mjesto".
    Sram nek vas bude! Borite se za dijete, kazete kako vam je tesko kroz sve to prolaziti (vjerujem da je, ali ne pravim se da ZNAM) i znate koliko vam topla rijec znaci kad ste na dnu, i onda nadjete zrtvu za koju ste skuzile da se ne brani vec samo opravdava (taj dio ni ja ne shvacam) zato jer osjeca tugu???????? A vi poput lesinara na nju, sram nek vas bude.
    Brw, ak niste znale, forum bi i trebala biti oaza gdje mozes bez straha od javnog linca iznijeti neke emocije kojih se mozda i sam sramis. Cisto da podjelis s nekim... Ali, uvijek se nadju bezgresni, jelda, pa da ti"objasne neke stvari". I da, kad slijedeci put netko napise "tako misle i druge forumasice", neka shvati da to nike nikakav argument. Puno ljudi takodjer misli da je zenama mjesto u kuhinji, pa jesu li zato u pravu?
    Evo, ja tako mislim i takodjer ne zelim biti dio takve ekipe (cast dragim curama s istinskom sposobnoscu empatije i "live & let live" razmisljanjem, znate koje ste), tako da, draga zuzy (jedna od tih pozitivki), obrisi me molim te s liste, i ja odlazim da ne palim vise vatru.
    Svakoj od vas zelim da sto prije ostanete trudne i da imate sretnu i zdravu djecicu, puno njih. Bez "ali".

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Malo smo i popricali da bi im bilo bas super da odluce ostati kod nas i da cemo im kupiti bodice sa bambijem..... Malo sanjarim..
    Hvala vam na lijepim zeljama....
    Sandra ako bude, sigurno ce biti tako neki nadimak

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooooo !
    Kavica je kuhana, pridružite se!
    Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro
    Bas pase kavica mami, jos sam u krevetu

HelloKitty avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ljubi, vibram iz sve snage da te dvije mrvice za 9 mjeseci obuku bodice s bambijem <3

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ljubi jel radiš ili si na bo ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •