Jutro!
Nema me par dana i onda ovo...

i to na ''mojem'' odbrojavanju

Ovaj podforum se zove ''Prije začeća'', i to bilo kojeg djeteta prvog, trećeg ili sedmog, bilo prirodno bilo MPO i mislim da je njegova svrha da sve cure koje žele začeti dijete bez obzira na godine, status, broj prijašnje djece i sl. podijele svoje savjete, razmijene mišljenja, iskustva i u konačnici bodre jedna drugu. Carmina je možda koji put imala neke komentare koji su imali efekt ''slon u staklarni'', ali NIKADA nije bila zlonamjerna, što mnogi komentari upućeni njoj zadnjih dana jesu. Dapače, uvijek je bila iskrena, jako otvorena i pozitivna. Meni je iskreno žao što je otišla kao i neke druge cure.
Ne želim da me itko krivo shvati i da ovo ispadne ''biranje strana''. Ja vrlo dobro znam kako je to živjeti sa strahom hoću li se ikada ostvariti kao majka. 32 godine, jedna neuspješna trudnoća iza mene i danas navršavam 9-ti tjedan nove T, a svaku slobodnu minutu tijekom dana pomolim se Bogu da sve bude u redu ovaj put.
I svjesna sam da su svi moji strahovi kod cura u MPO postupcima potencirani x100 i ne mogu ni zamisliti kako se osjećaju. I zato poštujem svačiju borbu i svaki postupak da se dođe do toliko željene bebe. Ali isto tako poštujem i nečiju želju da ima 6-to dijete. Isto kao i što poštujem nečiju želju da uopće nema djece.
Molim vas, nemojte se više svađati na ovaj način ''sram te bilo''. Nitko ne zna kakve se priče i sudbine skrivaju iza ovih nickova i avatara. Svi smo osjetljivi na onome do čega nam je najviše stalo, ali u konačnici svi visimo na ovom forumu iz istog razloga.
Carmina i ostale cure koje ste otišle, voljela bih da se vratite na listu. Eto, to je moja trudnička želja

(čuvajte se ječmenaca).