-
-
Osoblje foruma
ja sam bez frke napravila novu iako mi je stara istekla isto tako prije mjesec dva. niko nista mi nije rekao.
-
Meni je sigurno proslo i duze i nitko mi nije naplatio kaznu
-
Ni ja nisam dobila kaznu , prošlo je oko 3.mj. Nitko ništa nije pitao!
-
Ja je nisam ni imala do 25, nitko mi ništa nije rekao.
Ako budu sta tražili reci hvala, doviđenja
-
Pa čekaj do 1.7. da dobiješ novu, evropsku. Kod nas u Rijeci pošalju u sobu na kat i upitaju za razloge neproduživanja. Uglavnom uvaže ako je opravdanje djeca ili bolest ili tako nekako.
Inače ta kazna o kojoj pišeš se plaća u slučajevima, kopiram iz Zakona o osobnoj iskaznici:
Članak 24.
(1) Novčanom kaznom od 3.000,00 do 4.500,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba:
1. koja se služi osobnom iskaznicom kojom se ne smije služiti (članak 5. stavak 1.),
2. koja podnese zahtjev za izdava¬nje osobne iskaznice s netočnim ili neistinitim podacima (članak 12. stavak 1.),
3. koja zakonom ovlaštenoj osobi odbije dati na uvid osobnu iskaznicu (članak 15. stavak 1.),
4. koja osobnu iskaznicu da drugome da se ¬njome služi kao svojom ili se služi tuđom osobnom iskaznicom kao svojom (članak 15. stavak 2.).
-
-
Meni je istekla 31.01.2013 i prije par dana sam isao vadit novu. Nikakvu kaznu nisam dobio jedino sto moram cekat novu osobnu mjesec dana
-
misleci kako ce danas biti manje guzve otisla ja ipak po osobnu ...nitko me nista nije pitao zasto nisam prije dosla...ja sretna...
sad sam mirna do 2023...
hvala svima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma