Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: šta raditi preko ljeta?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno šta raditi preko ljeta?

na godišnji ne idemo izvan zagreba, osim možda na neki izlet. uz to, moj 3,5 godišnjak upravo odrađuje kozice pa ćemo se morati kloniti i sunca. u vrtić ga ne mislim više slati jer sam na porodiljnom s drugim, a oni već sad sve spajaju pa je moje pitanje šta raditi, šta sve ima u zg? bazeni, sunce, kupanje do kolovoza isključeni zbog kozica. pomagajte da ne umremo od dosade

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imaš u CC1 lijepe klimatizirane igraonice. I One2play i Kids jungle.
    Jedino ponesite čarapice.
    Znam da nije za stalno, ali po ljeti je manja gužva a ipak se može zabaviti.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ima i pješčanik u cc1 east, dolje u podrumu ispred pittarella, uzmi si kavu negdje, sjedi i pusti ga da uživa...
    ljeto na strossu - imaju dječje predstave, ne svaki dan ali provjeri na njihovim stranicama...
    maksimir, sljeme - ovisi koliko si mobilna s bebom ali i to je opcija

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

U srijedu pocinje park in na ribnjaku. Ima odlicnih besplatnih radionica za djecu. Imas na njihovoj stranici dnevne sadrzaje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dobra ideja je kvartovska knjižnica, ako je klimatizirana + ako ima dječji odjel. Mojima je to u predškolskoj dobi bilo zakon, a bome je i danas, ali u manjoj mjeri. Knjižnica nam je ulicu dalje i moji su u njoj visili svaki kišni dan, a i ljeti za vrijeme velikih vrućina.

Jedino je ograničenje njihovo ljetno radno vrijeme - ili rade ujutro, ili popodne, ali piše na vratima pa se čovjek može orijentirati.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mobilna sam. beba ima 6 mj. i potpuno je nezahtjevan za razliku od starijeg brata tako da njega non stop nosamo sa sobom. to nije problem. knjižnice sam se sjetila iako je nemamo baš u kvartu, ali to uvijek pali. no stross i ribnjak su nam super ideje, a bogami ni za pješčanik u cc nisam znala. super, hvala cure. više nego dovoljno za početak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •