-
šta raditi preko ljeta?
na godišnji ne idemo izvan zagreba, osim možda na neki izlet. uz to, moj 3,5 godišnjak upravo odrađuje kozice pa ćemo se morati kloniti i sunca. u vrtić ga ne mislim više slati jer sam na porodiljnom s drugim, a oni već sad sve spajaju pa je moje pitanje šta raditi, šta sve ima u zg? bazeni, sunce, kupanje do kolovoza isključeni zbog kozica. pomagajte da ne umremo od dosade
-
Imaš u CC1 lijepe klimatizirane igraonice. I One2play i Kids jungle.
Jedino ponesite čarapice.
Znam da nije za stalno, ali po ljeti je manja gužva a ipak se može zabaviti.
-
ima i pješčanik u cc1 east, dolje u podrumu ispred pittarella, uzmi si kavu negdje, sjedi i pusti ga da uživa...
ljeto na strossu - imaju dječje predstave, ne svaki dan ali provjeri na njihovim stranicama...
maksimir, sljeme - ovisi koliko si mobilna s bebom ali i to je opcija
-
U srijedu pocinje park in na ribnjaku. Ima odlicnih besplatnih radionica za djecu. Imas na njihovoj stranici dnevne sadrzaje.
-
Dobra ideja je kvartovska knjižnica, ako je klimatizirana + ako ima dječji odjel. Mojima je to u predškolskoj dobi bilo zakon, a bome je i danas, ali u manjoj mjeri. Knjižnica nam je ulicu dalje i moji su u njoj visili svaki kišni dan, a i ljeti za vrijeme velikih vrućina.
Jedino je ograničenje njihovo ljetno radno vrijeme - ili rade ujutro, ili popodne, ali piše na vratima pa se čovjek može orijentirati.
-
mobilna sam. beba ima 6 mj. i potpuno je nezahtjevan za razliku od starijeg brata
tako da njega non stop nosamo sa sobom. to nije problem. knjižnice sam se sjetila iako je nemamo baš u kvartu, ali to uvijek pali. no stross i ribnjak su nam super ideje, a bogami ni za pješčanik u cc nisam znala. super, hvala cure. više nego dovoljno za početak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma