-
Pomozite mi!!!!!!!!!!!
Ana je već treći tjedan bolesna. Počelo je ovako:
Prvo je imala neke gljivice u ustima(ponedjeljak), s njima temperaturu. Kad su one prošle sve je opet bilo OK. Znači četvrtak/petak mir. U subotu je počela kašljati. U nedjelju u jutro 8h temperatura 38,5. Ponovo ponedjeljak, tjedan dana kasnije ista temperatura. Kad stavim čepić ili dam sirup spadne. Noć nismo baš spavale. Nos curi, kašlje, okice crvene. Sad smo bili kod doktora, ne vidi nikakvu upaluIzvadili krv sve OK. U srijedu prestala temperatura. Kašlje i dalje, nos curi, malo bolje spava. Idući utorak, juče, znači treći tjedan: noć nije spavala, plakala je na mahove i nekako jedva spavala. Nije prestala ni nakon ćepića. Ujutro temperatura 38,5. Doktor zbunjen. Prvo predlaže da odemo raditi pretrage na zaraznu, pa kad je čuo da je plakala veli da je od uha, možda. Čudno mu je lijevo uho. Dao joj je antibiotik klavocin bid sirup, prospan sirup, operil p. Napravio bris grla i nosa, nalazi će u četvrtak.
Nije mi jasno zašto zarazna, zašto je pak odustao? Kakve tamo rade pretrage? Jesu li možda komplicirane pa da ju ne muči ili da ne idemo u Zg bez potrebe?
7. 03. smo dobili Priorix i sad mi se sve to nekako mota po glavi. Da nije od njega???? Lagano me panika lovi. Doc veli da nije, a vi???
Nema proljev i ne povrača. Jede manje, ali jede, a pije hrpu soka. HELP.
Pomagajte. Ja isto bolesna, a uz to radim. Prošli sam tjedan bila na bolovanju, pa sad radim, a i mene uhvatilo. Ipak malo se smirim dok radim. MM je s njom doma, a ona je sad vesela. Čepići su skinuli temperatru.
HELP. HELP. HELP., bolesna i pomalo izbezumljena!!!!!!!!!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma