Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: dobar spavač počeo urlati po noći

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno dobar spavač počeo urlati po noći

beba ima 9 i pol mjeseci, odnedavno puže. počeo se teško uspavljivati. nosim ga, on kao zaspi, spustim ga u krevet i eto njega za 5 min na nogama. sav sretan i ponosan. pretpostavljam da je to faza jer napreduje jako, ali ima još nešto što se promijenilo i izgleda dosta dramatično. do sad je cijelu noć mirno spavao, dva do tri puta bi se probudio, popio malo mlijeka u snu i nastavio dalje. nema dudu pa mu je to valjda jedina utjeha. zadnje tri noći zaspi i probudi se uz jako urlanje i ne može ga se smiriti bar sat vremena. ne želi ništa u usta, miče glavu i urla još više ako mu primakem bočicu. nosimo ga, mazimo, ali ništa, pa se na nekoliko sekudni smiri i ponovno. kao da ga nešto strašno boli. do sad je izašlo 6 zuba, vjerojatno su zadnje dvije dvojke na putu. ali čudi me zašto po danu ne plače. jel ima netko iskustva s ovim? jel to neka razvojna faza? starija je s mjesecima sve bolje spavala, a ovaj mali svaki dan sve gore

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Kod nas slična situacija, ali beba ima 4 mjeseca. Čekam odgovore da vidim hoće li biti nešto pametno. Kod nas bi mogli biti i zubi u pitanju, ali nekako više nisam posve sigurna u to.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

što bi ja dala da sam mogla bilo kad otvoriti ovakvu temu?

možda strah od odvajanja, možda neka hrana koja mu ne paše, možda promjena vremena?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I kod nas je s 4 mjeseca bila prekretnica. Do tad je lijepo spavala od 21-7, uz dva budjenja za cicanje oko 2 i oko 5. S 4 mjeseca je pocela jace sliniti, gurati rucice u usta, pocela se okretati trbuh-ledja-trbuh...tako nekako su poceli problemi sa spavanjem i ostali do danas (skoro 10mj). Budi se nocu od 3-bezbroj puta, najcesce samo pocica i spava dalje, a nekad - rijetko - imamo i nocna bdijenja. Savjeta nemam...zahvalna sam i na tom sto odmah zaspi dalje kad pocicka.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

I kod moje cure se sve preokrenulo s 4,5 mjeseca. Do tada je super spavala, budila se samo pred zoru za cicanje. A onda je poceo cirkus, budila se nekad i svaki sat. Sve negdje do 15 mjeseci, tada se malo popravilo, a s 2 god je pocela spavati kak treba.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pa ja ću stvarno završiti na psihijatriji.
    Pa zar niti jedna stvar koja valja ne može ostati dobra... :kme:

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj je super spavao do negdje 4-5 mjeseca, jedno buđenje za cicanje.
    onda se povampirio i budio se valjda svaki sat, preselio k nama u krevet jer je spavao ko zec budilo ga je svako premještanje.
    oko 10 mjeseci se stabilizirao i vratio na jedno ili nijedno buđenje i ponovo spava u svom krevetu, a moja kičma je zahvalna.

prvih dva je spavalo od dva mjeseca cijelu noć.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Shvatila sam (ponovno ) da svoje dijete očito nikad ne smijem pohvaliti jer me taaako brzo prizemlji i okrene ploču.
    Zato vam neću reći kako smo spavale noćas.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja ću stvarno završiti na psihijatriji.
    Pa zar niti jedna stvar koja valja ne može ostati dobra... :kme:
    Na žalost draga, ne Pripremi se na to, taman se navikneš na jedno stanje, evo već sutra zove savim treće. Ali do škole se sve to nekako sredi. A jesam te sad utješila, ha

R_anama avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mi smo imali show sa spavanjem nakon 9 mj. Sve nam se skupilo zajedno: na moru je spavao s nama, završili smo u bolnici sa urinarnom, počeo se sam dizati u kinbiju
    Nakon toga su krenuli zubiči (trojke i četvorke su krenule zajedno i probijale se punih 5 mjeseci). Sad, sa nekih 19 mj je tek počeo spavati cijelu noć. Do sad smo imali ili 2 ili 10 sisanja po noći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •