Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Muke po autosjedalicama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    a di su kablovi, punjači...?
    MM i ja svako nosimo svoj laptop i dva mobitela (službeni i privatni) - i nije nam uopće do toga da ih nosimo nego nas posao ne pita. I na GO moramo biti dostupni za svakog jarca.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Oooo mjm , šta radim krivo, štaaaaaa? Još i bademantili .

Mi ovakva dva kufera, skoro bi se kladila da je jedan baš taj, a drugi možda i mrvu veći, pa nekad još i srednji kufer, ili barem par torbi.
    Laptopi svako svoj, u svojim torbama.

Ma ne mogu zamislit ni da moram bez auta, da bi se nešto puno više stisnula .

Nadam se da vam put lijepo teče unatoč Ultra Europe festivalu i gomilama ljudi .

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ima i kod nas. Vrlo su tanki, kao plahte. Ja sam kupila u Plodinama, šareni su, slika NY. Nisu mi nešto (što se brisanja tiče). Pedesetak kuna veličina velikog ručnika za plažu.

A što se tiče pakiranja, i ja znam spakirati puno u malo, godine prakse .

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima i kod nas. Vrlo su tanki, kao plahte. Ja sam kupila u Plodinama, šareni su, slika NY. Nisu mi nešto (što se brisanja tiče). Pedesetak kuna veličina velikog ručnika za plažu.
    Ovi koje imam ja su super. ali s njima se nemožeš trljati nego ručnik upije svu vodu, samo ga staviš na mokru površinu - meni jako dobro osuši čak i kosu (imam kratku). I nemam pojma kamo ide ta voda jer je ručnik skoro pa suh

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •