Grozno, pregrozno. Ja sam odmah ljuta na sve one koji ne žele biti uz svoju ženu, koji ne osjećaju taj poriv da je zaštite (iako je to relativno) dok rađa njihovo dijete. Ako već ne možemo roditi zajedno, a zajedno smo ga napravili, onda barem želim sve ono ostalo kaj mi muž može pružiti.

A što se tiče odlaska u Rijeku ili Graz ili neko treće mjesto - ja sam sad smatrala: nisam više onako naivna kao na prvom porodu, imam pravo roditi svoje dijete u svojem gradu, neka mi samo netko pokuša sad prodati one fore kao prvi put, ako ne bude išlo drugačije pokupiti ću se sa kreveta i otići doma. Bila sam toliko ljuta i 2,5 godine nakon prvog poroda, da mi je to davalo snage za sve ono na drugom porodu. Doduše prodali su mi foru sa strahom da beba ne pusti mekonij, pa sam pristala na prokidanje vodenjeka, i to je moja greška što se nisam dovoljno i u tom dijelu raspitala. Srećom bilo je na samom kraju. Istina postoji još milion stvari koje laik ne može znati, uvijek je neka mogućnsot za podvaliti nešto ispod žita, ali ja sam baš imala volju za fight, željela sam se suočiti. Za treći put imam još više volje za "ajde nek' netko proba biti bezobrazan ili prodavati mi fore tipa malo dripeka da budete brže gotovi".