-
Beba jede dlake
Imam poprilicno bizarno pitanje: moze li bebi naskoditi to sto pojede moju dlaku?
Nabrzinu da objasnim: beba skoro 9mj,uvjezbava pincetni zahvat I odusevljena je kad god naidje na moju dlaku (imam duzu kosu crnu) pa ju onda rasteze i igra se sa dlakom, a odnedavno jede. Hodam po kuci zavezane kose ali ne mogu sprijecit da mi dlake ne ispadaju.
Danas MM napravio cijelu frku jer joj je cisteci pokakanu pelenu izvukao dlaku iz guze, pa ne bi da je cijeli pramen kose pojela.
Nego eto, ima li tko kakvo iskustvo za podijelit ili savjet, iako ne znam sto se tu ima za savjetovat osim da sto cesce perem kosu
?
-
-
Koliko ja znam ne može joj biti ništa. Pa nije da je pojela tko zna koliko dlaka. Tm umjesto da diže frku nek se primi usisavača.
-
Bilo bi bolje da paziš da beba ne uzme vlas, a ako već uzme, da ju ne pojede, a ne češće prati kosu (kakva korist od toga?). Vjerojatno joj od jedne vlasi neće biti ništa, ali vlasi se ne jedu. Iako svako dijete pojede nešto što ne bi smjelo, ipak na to moramo paziti. Pitala si savjet, ako ti se ne sviđa, zanemari ga.
-
ovako ja na to gledam: sve dok stvari izlaze na guzu dobro je. problem nastaje kad uđu i ne izađu
-
Hvala svima, to sam i ja rekla, vazno je da je izaslo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma