-
croatia airlines prodaje preko neta uslugu koju ne odradi
kad se kupuju karte na medjunarodnim letovima croatia airlines ima opciju biranja posebnog obroka. unatrag par mjeseci nicim izazvani jednostanvo su prestali isporucivati posebne obroke
i opet smo kupili karte preko neta i opet nude opciju biranja obroka (mi uzeli veganski)
kome se ja mogu zaliti (odgovori koje dobijam od croatia airlines su sve smjesniji, najdrazi mi je kad mi je zena objasnila da se ne moze ponistiti opcija biranja obroka... ono, ljudi isprogramirali rovera i poslali ga na mars a croatia airlines uz svu tu birokraciju ne moze iskemijati sredjivanje stranica)
-
I ja bi se prikljucila, i mene je CA naljutila
Od ove godine poceli su naplacivati pratnju kada dijete putuje samo na domacim letovima i to kosta jednako kao i karta ( toliko ispada do Dubrovnika )
Samo me zanima sta bi to moj sin vise dobio za tih 300 kn u tih 40 min!?
Posljednje uređivanje od mona : 29.06.2013. at 08:53
-
ma nakotli su birokrcije od ad je novi direktor (koji je u poslovnici u amsterdamu nakotio neobjasnjivo kljakavu ekipu, upisivali su nam im krivo, preko njih smo karte dobijali valjda 30%skuplje nego preko neta, nisu bili u stanju odraditi rezervaciju za zivotnje nego moram zvati zagreb da mi oni to odrade. valjda sad ked je osigurao da su svi u poslovnici nesposobni preuzeo je cijelu kompaniju da i nju sredi kao amsterdamsku poslovnicu)
croatia airlines je kompanija koja ima najvise birokracije po avionu ali bitno je da je kabinsko osoblje skresano na minimum pa kad udjes u prepuni avion njih 4 trci da sve stignu odraditi i prvi kontakt sa zemljom u koji udes na godisnji ti je preljubazno ali iscrpljeno kabinsko osoblje i vidis ljudima na facama da su umorni
-
Kabinsko osoblje rade ko tegleći konji i po tri leta jedan za drugim, a ustaju u 4 ujutro.
I kako da ne budu umorni?
Što se tiče cijena karata za djecu i mladež i ja sam zgrožena.
Jedino što ih moram pohvaliti je odnos prema kućnim ljubimcima; manji pas bez problema ide u kabinu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma