Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Od ponedjeljka smo gradjani EU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Ma krasno, nema što. Na kraju ispada da to još ide u dobrom smjeru. A što ako ih ljudi ne žele - ni one iz kontroliranih, ni one iz nekontroliranih uvjeta? Pa pročitala si i sama u što sve idu. Opet se pita - koga? Narod sigurno ne. Jer puno je onih koji nisu tolerantni poput vas.
    Idu, primjerice, u žitne pločice, prerađevine od voća i povrća i u svašta drugo, popis je gore. Prijateljica vegetarijanka mi jutros šalje poruku i piše kako više neće ni to moći jesti. Vjeruj mi, oni mi ni na pamet nisu pali (vegetarijanci). Ali zašto se ne bi mislilo i na te ljude. Ja svakako bih.
    Opet vam je i to smiješno? Meni stvarno nije. Imaju pravo jesti kako hoće i što hoće. A ovo će im poprlično zakomplicirati život. Ne činjenica jesu li nutritivno bogati.
    Freyja, daj se opusti, pa neće ti skupu namirnicu podmetati krišom umjesto jeftine. Kao da se bojite da će vam podmetnuti bijelo zlato umjesto srebra. Pisat će ti velikim slovima da je unutra cvrčak pa ti kupi ili nemoj. Tko ne želi neće kupiti. Ne misliš valjda da će u kompot od jabuka ubaciti cvrčke da te zeznu.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Freyja, daj se opusti, pa neće ti skupu namirnicu podmetati krišom umjesto jeftine. Kao da se bojite da će vam podmetnuti bijelo zlato umjesto srebra. Pisat će ti velikim slovima da je unutra cvrčak pa ti kupi ili nemoj. Tko ne želi neće kupiti. Ne misliš valjda da će u kompot od jabuka ubaciti cvrčke da te zeznu.
    Ružno je sve o čemu smo pisale na kraju svesti na ovo gore.
    Tko ne želi, neće kupiti. Simple as that. Baš. Nekako poznato zvuči?!
    I Munkice, tko čeka, dočeka.

Ajde, pozdrav. Ostajem raditi dva sata duže. Sama sam si kriva.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajme opet paranoju "misliš da će pisat"? Pa naravno da hoce, upravo TO donosi EU - da MORA pisati što je u unutra. Pa pol ambalaze je litanija sto je unutra. Tko je lijen citat neka mu skakavci...

PS - probala jednom. Hrskavo. Ništ posebnog...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 18.01.2023. at 21:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •