Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Od ponedjeljka smo gradjani EU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas mi je usporedba zatvorenog dubrovnika i zatvorenog dolca...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    bas mi je usporedba zatvorenog dubrovnika i zatvorenog dolca...
    Pa je validna usporedba - i jedno i drugo je produkt hrvatske politike i pameti.

I na koji nacin to sto je hrvatska drzava bila nesposobna na vrijeme organizirati rjesenje za Dubrovnik greska cinjenice sto ulazimo u EU? Ma uvijek se samo ukazuje na probleme, i onda zamjenom teza na kraju ispada da je EU sa svojim granicnim rezimom kriva sto jedna od drzava koja se pridruzuje nije u n godina svojih famoznih pregovora i godinu i pol otkada se tocno zna datum ulaska to rijesila na zadovoljavajuci nacin. Ili nam se Neum desio prosle godine pa smo svi eto zbunjeni i iznenadjeni?

I sad ce svi opaliti famozno hrvatsko kukanje sto nekakve last-minute improizacije ne prolaze. Vidjeti molim moj prvi post - sve se znalo daleko unaprijed i bilo je vremena sve osmisliti, organizirati i provesti. A to sto to nije napravljeno je greska u sustavu u dijelu u kojem smo svi mi "gradjani hr" jer je hr ta koja je to tako (ne)organizirala.

Mene veseli aspekt nas kao gradjana eu i prava koja iz tog proizlaze, problemi nam pretezno ionako proizlaze iz hr "prava".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •