Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Nasa heroina Lana

Lanuškina Majčica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Nasa heroina Lana

Prvi porod ne zelim opisivati, ali drugi slijedi: 29.4.2013
    Budim se po noci s bolovima u trbuhu, nesto kao grcevi.. konacno ustanem u 4 sata, popijem Mg da se smire kontrakcije i shvatim da to nisu kontrakcije nego trudovi. Ponovo udjem u spavacu sobu i pogledam svoja dva usnula princa- muza i sina, krenu mi suze jer ne znam kako cu se odvojiti na tri dana od mog malog princa koji je moj cijeli svijet.. krene me tjerati na veliku nuzdu, i to svakih 10'. Znala sam da cu uskoro krenuti u bolnicu pa sam se primila peglanja da si skratim vrijeme izmedju trudova. Oko 7 sati, s trudovima svake 3-4' odlucim probuditi muza da mu kazem da sam zastopala wc skoljku i, onako usput, da imam trudove pa neka se on spremi.. Probudili smo malog princa i odnjeli ga baki, dok me gledao svojim nebesko plavavim okicama nisam mogla suzdrzati suze. Kao da sam znala da me nece biti duze od tri dana.. Boze, kako mi je falio!

U Petrovu smo stigli u 7.45h, uputili me iz hitne u radjaonu. Cekajuci na pregled trudovi su bili svake 2', i manje. Dr. Zlopasa me pregledao i rekao da sam otvorena 8 prstiju i da ce me poroditi cim dodje sa sastanka. Muza sam poslala na kavu. Cim sam legla u box pukao mi je vodenjak, u glavi mi je bila mantra da nemam opet mekonijsku plodnu vodu. Ali opet je bila.. Dakle, upozorila sam primalju da imam strasne trudove i da cu ili roditi odmah ili da mi daju nesto protiv bolova. Rekla je neka cekam doktora. Ali nisam ga docekala jer sam u 8.16, svega dvadesetak min od ulaska u box, rodila svoju djevojcicu tesku 3300gr i dugu 50cm. Apgar 10/10.
    8.5. Pustene smo doma i sad uzivamo u svakom trenutku i zahvaljujem Bogu na svojim andjelima.
    Osoblje na odjelu babinjaca- srednja zalost. Osoblje na neonatologiji- ne dovoljno empaticno prema majkama cija su djeca smjestena na postintenzivnu i intenzivnu njegu.
    Dr. Zlopasa- palac gore. Opet bi kod njega pvt vodila trudnocu.

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Čestitam na bebici!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •